На 44 Клаудия Шифър пази перфектна фигура с тази диета

Супермоделът Клаудия Шифър признава само своята специална диета за бързо влизане във форма

На 44 години, с три деца и огромни професионални ангажимент, супермоделът от близкото минало Клаудия Шифър е все така ослепително елегантна, благодарение на специалната диета. Германката признава пред Spigel, че когато се прибере в своята родина не може да устои на традиционните кулинарни изкушения – вурстчета и сладкиши, но килограмите в повече за нея не са проблем. Само за три дни, спазвайки своята специална млечна диета, тя лесно може да свали най-малко три килограма.

Клаудия Шифър признава само своята специална диета
Клаудия Шифър признава само своята специална диета

Звездата от модните дефилета предупреждава, че  за нея тази диета не е проблем, обаче един несвикнал организъм ще се почувства най-малкото доста некомфортно.

Ден първи

На закуска – едно сварено доста рохко яйце. Обядът е картофи със сирене, печени на фурна и само чаша айрян. На вечеря – млечна салата, за която са необходими морков, ябълка, няколко ореха, едно варено яйце и разбира се, кисело мляко. Накрая се добавя малко зехтин и магданоз, а солта се ограничава до минимум.

Ден втори

Закуската е отново рохко яйце; а на обяд – печено пилешко бутче с гарнитура зелена салата и не повече от чаша айрян. Вечерята е порция печена риба със салата зеле и моркови, почти без сол, но задължително със зехтин.

Ден трети:

Сутринта Клаудия Шифър отново започва с варено яйце. За обяд си приготвя омлет с 2 яйца, домат и половин глава лук, а десертът е чаша йогурт (нискомаслено кисело мляко). За вечерята са необходими 3 картофа и пресен лук, от които се приготвя салата и „стандартната“ порция йогурт (кофичка кисело мляко).

Вода може да се пие в неограничени, но разумни количества, а всичко газирано и алкохолът са забранени.

Удивителният ефект ще се запази, ако след строгото въздържание плавно преминете към типичния хранителен режим. Не се изкушавайте рязко да сваляте килограми, като прилагате тази диета често и продължително, предупреждава Клаудия Шифър – обърнете повече внимание на здравословния начин на живот и своето всекидневие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *