Хомеопатът Тон Янсен разкри главната причина за рака на гърдата

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Тон Янсен се занимава професионално с хомеопатия от 28 години в Холандия. Той е основоположник на този изключително полезен клон на медицината. Автор е на учебници, преподавател на световно ниво и практикуващ хомеопат с отлични резултати. В началото на ноември холандецът проведе курс по Хомеопатична детокс терапия за лекари хомеопати по покана на д-р Петър Найденов – негов пръв ученик от България. Ето какво разкрива Янсен за здравето в интервю за в. „Доктор“:

Г-н Янсен, как открихте метода на хомеопатичната детоксикация?

– През 1993 г. почти бях решил да се откажа от хомеопатията, защото лекувах хората, те се подобряваха за малко и после пак се влошаваха. Но се зачетох в „Органон на лечебното изкуство“ от създателя на хомеопатията д-р Ханеман, който казва, че лекарят първо трябва да премахне блокажите, които пречат на излекуването. Казах си, че при толкова алопатични лекарства и ваксинации техните странични действия пречат за излекуването на хората. Тогава разбрах, че детоксикацията е липсващото звено. Започнах да изпитвам върху себе си нови хомеопатични лекарства, приготвени от алопатични субстанции (медикаментите в аптеките). Не се чувствах добре навремето след ваксинация с ДТК (дифтерит, тетанус, коклюш) и започнах да правя детоксикация на тялото си от тази ваксина. Ето какво се случи: преди чувствах болка, нямах енергия, притеснявах се да говоря пред хора, а после болката беше по-малко, енергията ми нарасна, умът ми се проясни и престанах да се притеснявам дори пред огромна аудитория.

ton yansenТака създадох метода ХДТ, или хомеопатична детокс терапия, който работи прекрасно. Всеки пациент може да бъде излекуван напълно или значително да се подобри. Защото, когато правиш курс на ХДТ, стимулираш жизнената сила на тялото.

Може ли да се справи със заболявания, които конвенционалната медицина не лекува дефинитивно?

– Появата на тежки заболявания обикновено е свързана с употребата на лекарства и ваксини, с инсикация с тежки метали и много други неща. Ако се взема продължително време аспирин или парацетамол, пак може да стане проблем. Диабет тип 1 често се отключва от прилагане на ваксини и антибиотици едновременно. Едно 11-годишно дете с диабет дойде при мен. Направих му детоксикация на ваксините, след това и на антибиотиците. Дадох му хомеопатично приготвен инсулин, който да стимулира панкреаса, както и ураниум нутрикум и само след година беше напълно излекувано по този метод.

А рак може ли да се лекува с ХДТ?

– Мисля, че всяка болест е лечима с ХДТ, дори ракът е лечим, когато открием причината за неговата поява. Имах няколко случая на начален рак на гърдата, които излекувах с детокс и не се наложи никаква операция. Когато ракът е авансирал, съветвам да се направи операция, но в никакъв случай химиотерапия. Мисля дори, че не е необходимо да се оперира, но хората се страхуват толкова от рака, че предпочитат да се оперират. И преди, и след операцията им давам хомеопатични лекарства. Винаги търся коя е най-важната причина за рака. Противозачатъчните са основната причина да имаме толкова много рак на гърдата при жените.

Установих също, че проблемите с щитовидната жлеза идват преди всичко от противозачатъчните таблетки и хормоналните спирали. Преди ерата на противозачатъчните мъжете и жените се разболяваха в еднакво процентно съотношение. Сега 98% от заболяванията на щитовидната жлеза при жените се дължат на противозачатъчните.

Какви лекарства не трябва да приемаме, дори да ни се виждат безобидни?

Особено вредни са медикаментите за намаляване нивото на холестерола. От тях хората масово получават деменция на стари години. А всъщност, когато остаряваме, ние се нуждаем от повече холестерол за мозъка и за съдовете и не бива да го сваляме.

В днешно време жените, които имат пломби от доказано вредната амалгама, ги махат по време на бременността. Но и това е вредно, защото част от веществото се гълта неволно и се натрупва живак в тялото. Живакът уврежда мозъка на детето в утробата, а пък майката получава проблеми със ставите, мигрена и е принудена да приема още лекарства. Докато жената е бременна, нищо не трябва да се прави на зъбите. Амалгамата трябва да се премахва със специална диафрагма и същевременно да се прави детокс с хомеопатични препарати.

С амалгамата са свързани основно ревматични и психични проблеми. Интоксикирани с живак хора смятат, че всеки им е враг, стават враждебни и недоверчиви. Амалгамата блокира черния дроб. Това може да доведе до болести на очите.
Амалгамата и антибиотиците предизвикват субтонични инфекции – увреждат мускулите, ставите, органите, отнемат силите на тялото.

Как ни вредят химикалите в селското стопанство и консервантите в храните?

Пестицидите се промъкват подмолно в тялото, но постепенно енергията на човек намалява драстично. Много от пестицидите са холинестеразни инхибитори, а те пречат за правилното предаване на импулсите между нервните клетки. Ето защо селскостопанските работници, които пръскат земята с пестициди, много рано получават деменция. При тези, които ядат тези растения, деменцията идва, но по-кьсно.

Мононатриевият и монокалиевият глутамат в храните предизвиква високо кръвно налягане, мигрени, даже инфаркт. Трябва много да се внимава с аспартама в газираните напитки. Той вреди на панкреаса. От аспартам може да получиш панкреатичен рак, да имаш проблеми с концентрацията.

Майка, която пиела по литър и половина кока-кола лайт по време на бременността, ми доведе 3-годишното си дете, което не можеше да спи и плачеше по цял ден. Казали на жената, че детето е с аутизъм, защото не правеше контакт. Установих, че причината е в аспартама от кока-кола-та, предприех лечението с хомеопатичен аспартам и сифилин и детето се излекува напълно. От всички деца в моята практика 60% са с аутизъм и почти всички се подобряват повече от 80%.

Какви са причините за аутизма?

Аутизмът зависи най-много от интоксикация по време на бременността и от ваксинации. Причината е в упойките. Много деца се раждат с епидурална анестезия, дори когато не се прави секцио. В България 80% от децата се появяват след предизвикано с медикаменти раждане, преди да им е дошло времето.

Ваксинацията води след себе си освен до аутизъм, до проблеми със социализацията, епилептични гърчове, диабет, астма, ушни инфекции, дерматит.

Как да се предпазим от вредните медикаменти в зъболечението?

С хомеопатично лекарство половин час преди да отиде на зъболекар, човек ще бъде протектиран от вредните медикаменти, а и няма да се страхува от манипулациите. Така зъболекарят ще може спокойно да си свърши работата без местна анестезия. Помислете само, че при упойка те боли от убождането и след това имаш странно усещане в бузата дни наред, а може и месеци да нямаш никаква сетивност в устата. Понякога се получава лицева невралгия. Няколко пъти съм имал такива пациенти и съм ги лекувал с детокс на локална анестезия.

От местната упойка се уврежда силно нервната система, дори повече, отколкото от общата анестезия. А пък общата анестезия създава проблеми на черния дроб, той заспива за години.

За да помагам на пациентите, аз учих фармация и сега знам повече за страничните ефекти на апопатичните лекарства, отколкото докторите, които ги предписват.

Как ни увреждат опаковките на храните и течностите, които купуваме?

В меките пластмаси има особено вреден пластификатор, казва се бисфенол-А. В мъжкото тяло това вещество предизвиква синтеза на женски полови хормони – естрогени, което води с голяма вероятност до рак на простатата.

А презервативите с бисфенол-А какво предизвикват?

Добрите презервативи са направени от каучук и нямат бисфенол-А. Не купувайте презервативи с пластификатори и тези, които убиват сперматозоидите. Освен че са много вредни за микрофлората на вагината у жените, водят до стерилитет при мъжете.

B17 Комплекс Форте: витамин Б17 (B17 100 мг.) + рейши, чага, облепиха, корен от глухарче и джинджифил
B17 Комплекс Форте: витамин Б17 (B17 100 мг.) + рейши, чага, облепиха, корен от глухарче и джинджифил

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *