Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни методи за лечение на сърдечно-съдови заболявания

Портокаловото етерично масло с ободряващ сладък аромат стимулира кръвообръщението и работата на сърцето, успокоява и сваля напрежението. Препоръчва се при тахикардия, аритмия, исхемична болест на сърцето. На половин чаена чаша вода се капват 1-2 капки етерично масло от портокал, смесено с 1 чаена лъжичка мед. Приема се 2 пъти дневно.

На тези, които се нуждаят от живителната “слънчева” енергия на златото се препоръчва оригинален метод, известен от дълбока древност-“златна” вода. Някакъв златен накит, най-добре пръстен, но без камък се слагав съд с 2 чаени чаши вода и се оставя да ври на тих огън докато течността остане наполовина. Приема се по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно. Това средство дава енергия на сърцето и прави пулса устойчив и равномерен.

По време на сърдечен пристъп в продължение на 2-5 минути масажирайте сърдечната точка на лявата ръка в основата на безименния пръст и кутрето. Ако край вас има друг човек помолете го да ви потупа с пръстите на изправената си длан по гърба там където шията се съединява с главата, това стимулира неправилното сърцебиене. На гърба има още една точка- вляво веднага под лопатката. Въздействието върху нея също е много полезно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *