Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Корени от слез е цяр за хронична кашлица

Смесват се корени и стръкове от слез, корени и стъбла от свирчов цвят, цвят от липа, цвят от бъз, цвят и стъбла от коприва, цвят от подбел. По 10 грама от всички билки се варят в 1200 мл вода или прясно мляко, прибавя се 40 грама захар или мед. Всичко това ври докато разтворът остане 800 мл. Прецежда се и се изпива по 400 грама преди и 400 грама след хранене. Пие се топъл. Тази доза се пие по-дълго време.

1 супена лъжица ситно нарязани корени от коприва се варят в 500 мл прясно мляко или вода като се прибавят 2-3 лъжици мед. Вари се докато млякото или водата остане 250 грама. Това е дозата за един ден. Пие се топло и сутрин преди хранене около 20-30 дни. Не се консумира солено, кисело и люто. При катар на гърлото се взема сок от прясна краставица и се размесва с мед. Пие се по 30 грама от сместа по 3 пъти на ден преди хранене.

Чист боров катран се мие докато получи жълт цвят, само тогава той е пречистен от други примеси. От пречистения катран се взема по една чаена лъжица и се смесва с 300 грама прясно мляко, слагат се 4 бучки захар. Това е дозата за един ден. Пие се сутрин преди хранене, а вечер след това.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *