Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Правила на безметежния живот

На първо място, важно е да помислим какво реално можем да направим при дадените обстоятелства

безметежен живот Само спокойното обмисляне ни дава шанс да разберем, че не е толкова страшно, колкото изглежда в началото. Необходимо е да се научим да не преживяваме драматично нещата, които не зависят от нас. Ако наистина се е случило нещастие и не е по силите ви да промените ситуацията към по-добро, става ви само едно: да се стегнете духом и да я приемете. А за това най-добрият лечител е времето.

Обърнете внимание на думите, които използвате обикновено, за да опишете неприятностите. Най-добре е напълно да изхвърлите „проблем“ от речника си – заменете го със „задача“. Изключете също фразите „не мога да го понеса“ и „това е невъзможно“.

Ако някой е постъпил зле с вас или ви е обидил, кажете си: „Това е негов проблем, не мой.“ Нали не можем да носим вина За това, че има хора, които са груби, непочтени и зли? Не губете време и нерви по повод на чуждите несъвършенства, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *