Ефективен лек за разширени вени

Вземат се 20 грама кори от бреза, 20 грама кори от дъб, 20 грама плод от див кестен, 50 грама полски хвощ, 50 грама клиновиче, 100 грама корен от къпина, 100 грама корени от ревен и 30 грама цвят от бял смил. 2 супени лъжици от сместа се варят в 400 милилитра вода. След прецеждане се пие 4 пъти на ден преди хранене, като отделно вените се налагат със счукани листа от див кестен.

Връзка пресен пелин се счуква или смила. Взима се една супена лъжица от дрогата, която се смесва с 1 кафена чаша кисело мляко. С тази смес се намазва парче плат, което се налага на вените през цялата нощ, а на сутринта се сваля. Това се прави 4 вечери, дава се малко почивка и пак се повтаря докато преминат болките. Вместо пелин може и с каша от счукана обикновена папрат.

Смесват се 200 грама корени от къпина, 50 грама стъбла от хвощ. От тази смес се вземат 2 супени лъжици и се варят в 500 милилитра вода 10 минути. Пие се 3 пъти на ден преди хранене. През време на това лечение вените се налагат със счукани на каша листа от див кестен.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *