Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Чесън и корени от дилянка се вземат при атеросклероза

1 кг чесън се почиства и нарязва на ситно. Слага се в буркани се залива с 1 литър водка. Плътно се затваря и се държи така 20 дни. 1 чаена лъжичка от разтвора се слага в 1 чаена чаша прясно мляко и се изпива сутрин на гладно. Лечението продължава до свършването на сместа.

Смесват и се разбъркват добре 50 грама корени от дилянка, 30 грама стръкове от седефче, по 100 грама клонки от бял имел и цвят от глог, 80 грама листа от маточина, 60 грама стръкове от дяволска уста. 1супена лъжица от билковата смес се залива с 200 грама кипяща вода. Кисне 10 часа и запарката се прецежда. Приема се 3 пъти дневно по 60 грама 30 минути след хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 60 грама стръкове от хвощ, листа от орех, 40 грама стръкове от седефче, по 20 грама клончета от имел и корени от дилянка, 80 грама цвят от глог. 2 супени лъжици от дрогата се залива с 500 грама кипяща вода. Ври 5 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *