Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мариана Векилска се е подложила на строг хранителен режим

Мариана Векилска се е подложила на строг хранителен режим без захар и мазнини

Наследницата на Антон Хекимян в съботно-неделните утрини на Би Ти Ви Мариана Векилска закъса със здравето. Новинарката има сериозни проблеми с щитовидната жлеза и високи нива на инсулин в кръвта, алармират нейни колеги от телевизията, писа в. „Уикенд“.

Мариана Векилска
Мариана Векилска обърна внимание на здравето си

Тя си направила подробни изследвания, за да установи защо пълнее, макар че не се храни, и се оказало, че причината не е хранителна, а чисто здравословна.

Мариана се оплакала, че нивата на хормоните в кръвта й показват, че е в преддиабетно състояние и ако не започне спешно да се лекува, съвсем скоро ще развие опасната болест. Според лекарите Мариана Векилска има проблеми с щитовидната и надбъбречните жлези, които пряко влияят на килограмите, кръвното налягане и натрупването на захар в кръвта.

Здравословните драми на водещата започнали още след второто раждане на сина й Момчил през 2006 г. Преди да роди, Мариана качи над 30 килограма и именно това се оказало решаващо за здравето й. Кръвната й захар била висока още тогава, но тъй като лекарите съветват бременните да хапват на воля, Векилска не си обърнала внимание. Тя разказва, че после била погълната от грижите за бебето и съвсем забравила за здравето си.

Едва преди няколко месеца заради проблемите на нейна близка, които били сходни с нейните, водещата решила да се изследва. Сега Мариана Векилска се подлага на строг хранителен режим без захар и мазнини и трепери да не развие диабет.

Тя се надява, че с правилната диета и лекарства не само ще се спаси от болестта, но и ще отслабне. Стилистите в Би Ти Ви се жалват, че едва успяват да й намерят дрехи по дамски размер.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *