Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови смеси при възпаление на венците с кървене

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама кора от нар, корени от черен оман и цвят от лайка. 1 супена лъжица от сместа се залива с 400 грама вряща вода. Ври 10 минути на тих огън, кисне 2 часа и отварата се прецежда. С нея се правят жабурения 5-6 пъти дневно.

Смесват се и се разбъркват внимателно 80 грама цвят от невен, 50 грама кори от дъб, листа от смрадлика и цвят от роза и 100 грама цвят от лайка. 1 супена лъжица от сместа се залива с 400 грама вряща вода. Ври 7 минути на тих огън, кисне 2 часа и отварата се прецежда. През три часа болният се жабури с нея. Лечението се провежда в продължение на 20 дена без прекъсване.

Една шепа кора от младите клонки на дрян, една шепа кора от дъб се варят в 500 грама оцет 15 минути на тих огън. Слага се и се вари на ножа стипца. Прецежда се. 3-4 пъти на ден болният да се жабури с течността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *