ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта с чесън за стопяване на тумори и за отслабване

Според различни източници рецептата за стопяване ма тумори е позната на източните народи от преди 5000 години и е от Тибет

Една експедиция, организирана от европейски страни, е открила известната рецепта с чесън за стопяване на тумори през 1971 година. Тя е била под ръководството на ЮНЕСКО. Участниците в нея са попаднали на стар запис на рецептата от преди векове върху глинена плочка. Не е уточнено дали е тибетска или от някоя съседна държава, но там е известна и разпространена.

Рецепта с чесън
Рецепта с чесън

Чудодейната рецепта е с два продукта – чесън и спирт. Възниква въпроса как е била правена в миналото, след като спирт не е имало, а само някои видове алкохол, каквито са правели в древността. Рецептата е полезна за стопяване на тумори, за отслабване, понеже стопява излишните мазнини, предпазва кръвоносните съдове, за зрението и някои други болести. Всичко това има подмладяващ ефект за организма.

Ето и самата рецепта:

Приготвя се почистен чесън – 350 г, който се стрива в дървено хаванче и се отделя стритият чесън за рецептата. Другата съставка на рецептата е чист етилов спирт 96%. От него са необходими 200 г. Приготвеният счукан чесън се слага в съд например стъклен буркан, който трябва да е добре подсушен. Залива се със спирта и се оставя да престои 10 дни в плътно затворения съд. Съхранява се на тъмно и се разклаща от време на време.

За ползването му има определена схема. Определен брой капки от чесновия сок се капват в прясно мляко 3 пъти на ден, 20 минути преди всяко ядене. Прясното мляко, в което се капва чесновия сок трябва да е 50 мл.

Ето и схемата по рецептата за стопяване на тумори и за отслабване с чесън и спирт:

рецепта лечение тумори отслабване

витамин B17
Витамин В17 вече е достъпен и у нас!
поръчай витамин B17
Поръчай оригиналния витамин B17

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *