Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ТОВА лекарство спасява от миома без операция!

Революционен медикамент може да смалява миома на матката, тушира интензивността на кървене и болките. Според експертите това лекарство ще спаси много жени от хистеректомия.

miomaМиомата на матката е доброкачествен тумор, който в много случаи се поддава на консервативно лечение, твърдят от medikforum.ru. Положителният ефект обаче често има временен характер. Заболяването дава рецидиви дори след хирургична интервенция, когато миомата е изрязана, а впоследствие се развива нов възел и проблемите продължават. Поради липсата на устойчиви резултати нерядко се предприема пълно отстраняване на органа, т.е. хистеректомия.

Все пак преди да се предприемат радикални мерки е добре да се опита с медикаментозно лечение. Едно от най-ефективните лекарства срещу миома на матката е новият препарат Esmya, който е бил лицензиран през 2012 година. Тримесечно лечение с това средство позволява чувствително да се намали размерът на миомата и едва тогава да се предприеме хирургична интервенция, най-често чрез лапароскопски метод. Това е щадящ организма вариант, при който не се налага пълно отстраняване на органа.

Специализираното издание New England Journal of Medicine е публикувало резултатите от проучване, според които Esmya в 90% от случаите се справя успешно със здравословния проблем. При част от пациентките не се наложила операция след тримесечния прием на медикамента, а смаляването на миомата продължило и след прекратеното лечение с Esmya. В момента се прави изследване за дългосрочен прием на лекарството с месечни паузи за гарантиране на редовен цикъл. Идеята на изследването е да се идентифицират ползите за женския организъм при лечение, по-продължително от стартовите три месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *