„ВИГАРД” = ЗДРАВО СЪРЦЕ, БЕЗ ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ!

Тибетският чай с 16 билки е безотказен и комплексен щит срещу сърдечносъдовите проблеми

vigard1Хилядолетната формула на лечителите от Изтока е позната през вековете като „Виното на столетника” или ”Тибетски елексир за сърцето и кръвното налягане”.

Рецептата на уникалния чай от Тибет се разпространява за първи път у нас с търговското наименование „ВИГАРД”. Според световно признати кардиолози чаят гарантира ефикасност в битката срещу „Убиец №1 у нас” – сърдечносъдовите заболявания. „ВИГАРД” действа безотказно за смъкване на високото кръвно налягане, както и при т.нар. „играещо” кръвно и при събиране на долната и горната граница на кръвното налягане, т.е. при прединсултни, прединфрктни и др. тежки рискови здравословни състояния. Освен това той е мощен стимулатор на сърцето и цялостно подобрява кръвообращението като чисти кръвоносните съдове от опасните плаки. 16-те съставки в чая осигуряват също така и комплексно благотворно въздействие върху всички органи и системи в организма, подсилват имунната защита и затова лечебната формула през хилядолетията е наричана „Виното на столетника”.

Статистиката сочи, че вече десетилетие сърдечносъдовите заболявания са убиец №1 у нас, като главната причина е, че българинът масово страда от кръвно налягане – над 2 млн. души са хипертониците. Ежедневно расте броят на пациентите с високи нива на холестерол, на триглицеридите в кръвта и на кръвната захар. Затова спомагат пушенето – повече от 3 млн. са пушачите у нас, злоупотребата с алкохол, заседналият начин на живот и като комплексен резултат – ранното застаряване на организма у сънародниците. А именно възрастните хора са най-уязвими за инфаркт, коментират кардоилозите. Все повече българи умират от инфаркт и инсулт. Сърдечносъдовите заболявания отнемат живота на 67,5% от всички починали и цифрите нарастват с всяка година. Така ние българите сме на първо място в Европа по смъртност в резултат от нарушения в дейността на сърцето, на кръвообращението и кръвоносните съдове. Ето защо смятам, че „ВИГАРД” е напълно безвредно природно средство, което би трябвало да присъства във всеки български дом, твърдят специалистите по холистична медицина. За доказателство те дават накратко ефектите от приемането на хилядолетния „Елексир за сърцето и кръвното налягане”:

1. „Вигард” поддържа нормалната функция на сърцето при вече установени болестни състояния и стопява риска от сърдечно-съдови заболявания.

2. „Вигард” смъква кръвното налягане, както и нивата на лошия холестерол и на триглицеридите в кръвта.

3. ”Вигард” мощно стимулира възстановяването на болни след прекаран инфарт или инсулт.

4. „Вигард” гарантира изчистването на кръвоносните съдове от плаки и възвръща тяхната гъвкавост и нормална проводимост.

5. „Вигард” комплексно изчиства целия организъм от токсични и др. вредни отлагания, силно повдига имунитета.

6. „ВИГАРД” е специално адаптиран за максимално благотворно въздействие у нас,т.е. в състава му са включени контролирани билки, които се отглеждат в региона .

Стойността на 1 опаковка/90 филтърни пакетчета чай/ е само 36 лв +доставка. 

За повече информация и поръчки: 0885 49 20 82 ; 0877 90 45 79 и lekuva.net

Вземете правилното решение за Вашето здраве и изберете ”Тибетски елексир за сърцето и кръвното налягане” – „ВИГАРД”!

Оценете статията
Оценка 4 от 5 гласували

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.