Как да излекувам упорито възпаление на крака?

Преди десетина дни си откъснах нокът от крака. На следващия ден мястото започна да ме боли. Вече минаха 10 дена, но пръстът не минава – той е все още подут и червен. Има ли начин да го излекувам без да отида на лекар?

Георги Георгиев, Шумен

Предлагам Ви следното лечение: Почистване 2 пъти дневно с Jodasept- разтвор и след това намазване 2-3 пъти дневно с антисептичния крем на Himalaya drug – и двете лекарства се купуват се в аптеките свободно!
Д-р Лидия Хинева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 3 до “Как да излекувам упорито възпаление на крака?

  1. Стефан Кръстев каза:

    МЛАДОСТ3 бл.325А салон „АРОВЕТ А” в карето между блоковете 325,325А и 325Б
    1. B E M E R (био-електро-магнитна-енергийна регулация):
    Подобряване микроциркулацията (движението на кръвта в капилярите), чрез разширяване на кръвоносните съдовете
     Увеличаване наситеността на кислород в кръвта, снабдяването на клетките с повече кислород и хранителни вещества, подобряване на метаболизма и повишаване производството на енергия в тялото
     Активиране на имунната система, бързо зарастване на рани чрез увеличаване на протеиновия синтез
     Възпрепятства образуването на тромби и спомага за намаляване съсирването на кръвта
     Защита срещу свободните радикали и оксидация чрез повишена активност на ензимите, които ги обезвреждат.
    – BEMER (био-електро-магнитна-енергична регулация) е метод намиращ приложение в неврологията, ревматологията, ортопедията и травматология, педиатрията, онкологията, физикалната, алтернативната, спортната, научна, ветеринарната и други медицини.
    2.Детоксикатор – 30 мин
    Детоксикацията на организма може да бъде бърза и приятна процедура, ако е направена с детоксикатор. Това е високотехнологичен уред, който помага на тялото да се пречисти, посредством водна детоксикация – водна баня на стъпалата с електроди от мед и неръждаема стомана, и сол. Във водата се образуват реакции между токсините, солта и металите в електрода, както и киселинната и алкалната среда на човека, чието тяло е потопено във водата. Тези реакции оцветяват водата в различни цветове и се отделят частици мазнини и слуз. Програмата за детоксикация на организма трябва да се спазва поне 21 дни, за да настъпи промяна в химичния състав на организма.
    3.Лечебен меден масаж
    Медотерапия –Масажа с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм.Прилага се при всички възможни състояния на дискомфорт или дисбаланс,при изтощение или отпадналост като резултат от стрес или болест , при напрегнатост или нарушения на нервната система или изпитване чувсто на безпокойство .Пчелният мед въздейства лечебно на организма директно през кожата!
    4.Масаж с билкови торбички
    Чрез този масаж , който е част от Аюрведа се отстраняват напрежението и стреса ,
    подобрява се кръвообращението ,повишава се имунната защита на организма и се
    постига пълна релаксация.Масажа с билкови торбички се препоръчва при безсъние, преумора, главоболие стрес и понижен имунитет.
    Билковите екстракти едновременно се вдишват и абсорбират от кожата.
    5.Високочестотен генератор за активна биорезонансна терапия.
    Тази терапия има за цел да освободи тялото на човека от всички паразитиращи организми. Осъществява се чрез портативен високочестотен генератор на трептения с които се унищожават всички вируси, бактерии, микроорганизми и гъбички в тялото. Терапията е абсолютно безвредна за човека.
    6.Масаж с вулканични камъни.
    Масажът с горещи камъни (стоун терапия), е един от най-древните методи за релаксация и оздравяване. При контакт с тялото предварително затоплените гладки лава-камьни предават своята природна енергия, чрез която се превьзмогва умората и стреса и релаксира нервната система. Премахва се енергийния дисбаланс, отпускат се мускулите и се подобрява гьвкавостта на ставите. Сьчетанието на енергийното вьздействие на лава-камьните с ритуала на мануалния масаж стимулира прилив на позитивна енергия, добро здраве и душевна хармония.

  2. Мария каза:

    Боли ме левият крак от коляното нагоре.Опитвах с Вултарен Емулгел,но не помага.Можете ли да ми кажете някакъв начин за лекуване на крака ми?

  3. Gergana каза:

    Боли ме крака от коляното надоло..и не мога да си стъпя на краката.Можете ли да ми кажете някакъв начин?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *