Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекарствата, които са изписали на детето ви, са неподходящи

Здравейте ! Имам дете на 13 години, което 6-7 годишна възраст боледуваше от бронхити. На 4,5-5 години започнаха да се появяват пъпки по тялото, които след ден два ставаха циреи. Имало е дни когато са били едновременно по 5-6. Изследвахме кръвната захар и се установи, че е в норма. Накрая се оказа, че е стафилококова инфекция. Приложихме лечение с ваксината Анаста, циреите престанаха да се появяват, но се яви проблем с очите – излизат ечемици, особено често есенно и пролетно време. Оказа се, че не сме успели да преборим стафилококовата инфекция . При последния лекарски преглед ни посъветваха да я лекуваме с тетрациклин или доксициплин, които да се приемат през устата в продължение на 2-3 месеца. Всичко това влияе зле на психиката на детето, което в момента се срамува да ходи на училище. Има ли смисъл от предписаната ни терапия ?

Стефка Спиридонова, Варна

Ще взема отношение по въпроса за хомеопатичното лечение – да , то е много подходящо в случая. Има редица хомеопатични препарати, които могат да се използват / STAPHYSAGRIA, PULSATILLA, SILICEA и т.н…/, но предвид спецификата при определянето на най-подходящите, терапията може да се предпише след целенасочена хомеопатична консултация.
Обърнете внимание на храненето на детето /освен плодове и зеленчуци, включване и на достатъчно протеини/. Вземете адекватни мерки и срещу евентуално наличие на анемично състояние, което е често срещано при такива оплаквания.
Що се касае до антибиотичното лечение, при така описаната ситуация цитираните антибиотици са меко казано неподходящи.
Д-р Валя Асенова – Lekuva.net

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *