Начало / Болести и лечение / Заболявания на храносмилателната система / Продължителната употреба на антибиотици води до продължителни разстройства

20 супер продукта на по-ниска цена!

Продължителната употреба на антибиотици води до продължителни разстройства

Здравейте, имам следния проблем: След лечение на бронхопневмония с антибиотици имам стомашно разстройство. И друг път като съм пил антибиотици и е имало подобен ефект, но след като ги спра. Сега обаче всичко е много по-драматично !

Георги Кузов, София
Обикновено продължителната употреба на антибиотици довежда до така наречена дисбактериоза на чревния тракт. Предполагам, че се касае точно за това във Вашия случай. Обърнете се към личния си лекар за повече информация, а междувременно си купете таблетки лактофлор за смучене. Приемайте по 4-5 таблетки на ден в продължение на 15 дни. Препарата е малко скъп, но пък ефекта му е доказан. Ако проблема Ви продължава, отново посетете личния си лекар и помолете за консултация с гастроентерлог.

Д-р Стахил Ефремов – Lekuva.net

Оценете статията
Оценка 2.7 от 3 гласували
loading...

20 супер продукта на по-ниска цена!

Избрано за теб


2 коментара

  1. Милчо Георгиев

    От опит ви давам следния съвет ,аз имах 9 месеца разстройство след прекалена употреба на антибиотици ,спасиха ме ПРОБИОТИЦИТЕ иначе бях пътник ,докторите ме бяха отписали и не можеха да ми поставят диагноза ,вземайте побиотици 3 месеца и ви гарантирам ,че стомахът ви ще се оправи напълно ! Ето ви скайп за който се интересува ,живея в Норвегия ,но ще дам съвет на всеки защото вече знам кое ми спаси живота .

  2. Милчо Георгиев

    Забравих скайпа .Ето го miki19645

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*