Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ако сте преживели травма на главата, избягвайте слънцето

Преди години катастрофирах и изпаднах в кома.В летните жеги не се чувствам добре, как да се лекувам?

Иван ЧУЛКОВ, Пловдив

Предполагам.че в следствие на удар по главата сте изпаднали в  кома. За съжаление травмите по главата са все по-често срещана патология, на която не се обръща голямо внимание.Аз твърдя, че последствията остават за цял живот, като периодически или постоянно се проявяват различни симптоми.

Те са разхвьрляни по цялото тяло и не могат да бъдат систематизирани. Провокират се често от напрежение или се появяват без видима причина.

Слънцегреенето не е вредно за човешкото здраве, но излагането продължително време на слънце може да доведе до дискомфорт при преживялите мозъчна травма. Проблемът се предизвиква от засилване на мозъчната активност в увредените от травмата зони и излъчването на патологични мозъчни вълни в тях.Ето защо Ви препоръчвам да не се излагате продължително време на слънце, да ползвате климатик в горещините и при дискомфорт да потърсите лекар.

Д-р Веселин Герев е психиатър, консултант на Lekuva.net. Читателите при необходимост могат да го потърсят на тел.: 0887/ 940-075.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *