Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вирусът ХИВ* не причинява СПИН!

На 7 ноември 1991 г. Меджик Джонсън – баскетболна звезда, внезапно прекратява кариерата си в НБА, в разгара на силите си, като обявява, че е носител на вируса ХИВ.

Човек би очаквал, че 22 години по-късно Меджик или не трябва да е жив, или трябва да изглежда изсъхнал, сбръчкан, много болен човек, прояден от този вирус-убиец. Но не, той е жив и здрав и, както се казва, живее доста удобно в собствената си кожа и със здраво тяло.

Какъв е отговорът днес научаваме от доста публикации – ХИВ не причинява СПИН! Това категорично изказване прави един от водещите вирусолози в света – Петер Дюсбърг (Peter Duesberg of U.C. Berkeley): „ХИВ е безобиден вирус и човек може да живее доста дълъг и здравословен живот с него!”

Дюсбърг пише бомбастичната си книга през 1996 г. „Изобретяването на вируса на СПИН” (Inventing the AIDS Virus), в която излага мита за така наречения вирус на СПИН.

Този човек, който знае доста много за това как работят вирусите посочва, че те не просто се паркират в организма на човека и дремят там в продължение на 10-12 години, а след това изведнъж се съживяват и заразяват „домакина” си с животозастрашаващо заболяване. А това е точно теорията на адвокатите и привържениците на сценария, по който действа ХИВ и която напълно противоречи на всичко, което знаем за това как се държат вирусите.

Така става ясно, че не може да бъде създадена ваксина срещу СПИН, тъй като той не се причинява от вирус, а дори съществува доста голяма вероятност ваксините да причиняват всички болести, свързани с имунната система на организма. Доказателства за това има вече доста публикувани.

Никой не отрича съществуването на СПИН – това няма да е вярно. Тази болест съществува, но не се причинява от вирус. Следователно, няма как да се заразите със СПИН. Не са намерени никакви научни доказателства, че съществува вирус, който причинява човешкия имунодефицит! Нобеловият лауреат Кери Мулис, който е световен авторитет в биохимията казва: „Ако има доказателство, че ХИВ предизвиква СПИН, трябва да има и научни документи, които демонстрират този факт с висока степен на вероятност. Но на света няма нито един подобен документ.“

Обвинявайки ХИВ за СПИН е като да обвините очилата за потъването на Титаник.

До тук добре, но коя е причината за СПИН? Това е заболяване, което убива хора. Отговорът на Дюсбърг е: наркотиците! Всякакви наркотици са отрова за имунната система и те я разрушават. Наркоманите най-често боледуват от хепатит, причинен от токсичните наркотици. СПИН може да се развие от употреба на наркотици, но той не се предава от човек на човек. Лечението на болестта изисква друг подход. Като се има предвид, че не само наркомани боледуват от СПИН, трябва да бъдат посочени и други причини.

Дебатът за СПИН в средите на учените продължава. А ние казваме – да е жив и здрав Меджик Джонсън!

 *Human Immunodeficiency Virus (HIV) – човешки имунодефицитен вирус (ХИВ)

 

 

Човекът като канцерогенен фактор за развитие на рак

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Вирусът ХИВ* не причинява СПИН!

  1. Мартин каза:

    Интересна версия, че СПИН се причинява от ваксини…Това е доста революционна теория, която в момента се проучва!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *