Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Можем ли да излекуваме вълчанка

100 грама плод японска акация се смила с месомелачка и се залива с 500 мл водка. Оставя се да престои 10 дни на тъмно и топло място като периодично се разклаща. Прецежда се. Прибавя се по 1 супена лъжица към предишната запарка.

Смесват се 100 грама цвят бъз, 100 грама градински чай, 100 грама камшик, 100 грама коприва, 75 грама вратига, 75 грама вълча ябълка, 100 грама корен девесил, 100 грама корен глухарче и 100 грама корен аир. 3 супени лъжици от билковата смес вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда, разделя се на 4 части и се пие 1 час преди ядене.

100 грама пресен камилски бодил се смила с месомелачка, поставя се в стъклен буркан и се залива с 600 грама разтопена безсолна свинска мас. Вари се на водна баня 1 час. Мехлемът се втрива в поразените места. Съхранява се в хладилник.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *