ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудотворна икона лекува от рак и епилепсия на Кръстовден!

Хиляди хора от цял свят идват в Бачково, за да се поклонят пред Божията майка

bogorodicaБогородица Умиление е една от най-силните чудотворните икони на Божията майка и се завръща у нас по случай Кръстовден (14 септември). Хиляди българи ще могат да й се поклонят в Бачковския манастир и да я помолят за помощ.

Според едно предание ликът на светицата помага при тежки заболявания като рак и епилепсия. Не са малко алкохолиците, спрели алкохола благодарение на нея.

Силата на иконата е в това, че е рисувана от апостол Лука. Там, където е намерена, има целебен извор, наречен аязмо.

Повече от една година майстори от Атон възстановяваха Чудотворната Богородица. През това време пред миряните се изнасяше нейно копие, заради което поклонниците силно намаляха.

За истинската икона е изработен нов сребърен обков. Има обаче нареждане от Светия синод, според което никой няма право да докосва иконата, за да се избегне рискът от повреди.

Всички хотели в Бачково, Асеновград и Чепеларе вече са заети за Кръстовден. Очаква се около 14 септември в Бачковския манастир да пристигнат хора от цял свят. Големи групи се очакват от Русия, Гърция, Румъния, дори от Турция.

„Защото Богородица от Бачково не дели хората на християни и мюсюлмани, а лекува всички“, убедена е Мария Христоскова от Добрич. Тя планира заминаване за Бачково на 12 септември, за да се поклони пред лика на Божията майка.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *