Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Много хора не подозират, че имат болни бъбреци!

Като се има предвид високата честота на страдащите от хронично бъбречно заболяване, трябва да се повиши осведомеността, диагностиката и лечението му.

Липсата на информираност може да се дължи отчасти на личните лекари, които  правят изследвания само на нивото на креатинин в кръвта. Но резултатите може да показват нормални нива при някои хора. Затова стойностите на креатинина трябва да се разглеждат заедно с възрастта на пациента и да се оценява скоростта на гломерулната филтрация – важен индикатор на бъбречната функция. Хората с хронично бъбречно заболяване (ХБЗ) са изложени на висок риск от преждевременна смърт, инфаркти и инсулти, както и хипертония, анемия, болест на костите и недохранване. Въпреки това, стотици хора имат ХБЗ, без да го осъзнават, което означава, че те не получават помощ, за да се справят с болестта в по-ранните й етапи. Ранното лечение може да предотврати необходимостта от последващите скъпи диализа или трансплантация и намалява риска от инсулти и инфаркти.

Познаването на симптомите на заболяване на бъбреците може да ви помогне да получите лечение, от което трябва да се чувствате най-добре. Ако вие имате някои от тези симптоми или се притеснявате за проблеми с бъбреците си, отидете на лекар, за да направите изследване на кръв и урина.

Симптом 1 – промени в уринирането

Уринирате по-често или в по-големи количества от обикновено и урината е бледа; уринирате по-рядко и в по-малки количества с тъмно оцветяване на урината; урината съдържа кръв; трудности при уриниране.

Симптом 2 – подуване

Когато бъбреците не могат да изхвърлят излишните течности, които се натрупват в организма, се получава подуване на краката, глезените, ръцете или лицето.

Симптом 3 – лесно се уморявате

Здравите бъбреци произвеждат хормон, наречен еритропоетин, който помага на тялото да пренася кислорода в червените кръвни клетки. Ако бъбреците не успяват да произведат достатъчно от този хормон, може да получите анемия. В този случай се чувствате изключително уморени през цялото време без дори да сте правили нищо. Хранете се здравословно, вземете подходяща хранителна добавка и не прибягвайте до лечение чрез гладуване – може да си „докарате” още диагнози.

 

 

 

 

 

Гладуване за лечение на бъбреци (част 1)

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *