ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти против грип

Настърган хрян се слага в марля и се налага на врата, намазан с някаква мазнина държи се докато започне да дразни. До се прави гаргара с отвара от оцет и анансон, 1 ч. л. анасон се залива с 400 г врящ оцет. Кисне 1 час и се прецежда.

В устата да се държи лист от смрадлика. Да се дъвче колкото може по продължително.

Сутрин на гладно да се изсипва по 1 ч. ч. сок от прецедено червено цвекло.

В стаята на болния да се прикадява тамян. Дезинфекцира,вместо вода да се пие чай от шипки чаят да се изспива веднага след приготвянето му.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г цвят от липа, цвят от лайка, цвят от бъз и стръкове от градински чай. 1 с. л. от сместа се залива с 300 г вряща вода. Ври 3 мин на тих огън и кисне 5 мин. Отварата се прецежда и се пие като топъл чай по 100 г преди хранене.

3 пъти дневно да се изсипва по 1 чаена чаша чай от шипки.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г стръкове от червен кантарион, стръкове от жълт кантарион, стръкове от синя тинтява и по 20 г стръкове от бял равнец и стръкове от пелин. 3 с. л. от сместа се вари на тих огън в 1 л вода 15 мин. След изстиване отварата се прецежда и се пие по 1 ч. ч. 3 пъти дневно преди хранене. Действа добре и при липса на апетит.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *