ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Правилно разположените икони у дома могат да донесат мир и спокойствие

Едва ли са много домовете в България, в които няма икони

Повечето новодомци искат да знаят как правилно да разположат иконите. Иконите определено имат място в дома, но това място не бива да е нито антрето, нито кухнята. Иконата се слага там, където човек обикновено сяда да си почине или отдъхне. По този начин тя може да даде на обитателите на дома мир, спокойствие или благополучие.

Не са малко семействата, които в къщите си имат и домашен олтар. Там обикновено могат да се видят икони, които са скъпи или важни за тях, без значение дали тези икони са купени или подарени. Трябва да се знае, че както църковният, така и домашният иконостас трябва да е ориентиран на изток

Ако това не е възможно, защото няма място или източната стена представлява голям прозорец, иконите могат да се разположат там, където семейството смята, че е най-подходящо или ще има най-добра видимост.

Много често се случва да се подаряват икони на човек, който скоро се е излекувал. В този случай тези икони трябва да бъдат закачени в спалнята. Обаснението е просто – този подарък е зареден с енергията на радостта от това, че този човек вече е здрав и тази енергия ще бъде около него най-дълго време, т.е. по времето, в което спи.

Когато подреждате иконите в дома си, съблюдавайте същите правила като в църквите. На най-видно място трявба да е иконата на Спасителя. Отляво на Христос се слага иконата на Божията майка с Младенеца. И ако имате икони, с името на някой член на семейството, едва накрая те се присъединяват към домашния олтар.

Глобал Хелт Анти-пигмент
Глобал Хелт Анти-пигмент – крем за премахване на пигментни кожни петна

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *