Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Завишеното кръвно не е опасно, ако сте над 60

С напредването на възрастта завишеното кръвно налягане със стойности около горната „нормална“ граница не е причина за притеснение и не води до сърдечно-съдови заболявания. противно на общоприетите виждания на лекарите в последните 50 години.
Лекарства за понижаване на кръвното трябва да се дават само на хора под 60 години, е мнението учените от Института за превенция на болести, свързани с метаболизма, в Техеран, Иран. Има и доказателства, които потвърждават, че високото кръвно води до сериозни здравни проблеми при хора в средната възраст.
Техните открития се базират на изследвания в период от девет години върху 6273 души на възраст над 30, страдащи от различни степени на артериална хипертония.

Из в. “Лечител”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *