Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Нови тапети срещу вредни лъчения у дома

Френски учени са създали коренно нов вид тапети, които спират електромагнитните вълни на локалните безжични мрежи Wi-Fi и сигналите от мобилни телефони, без това да пречи на връзката.
Новият продукт е разработен от екип на Политехническия институт в Гренобъл и на френския Център по хартията.
Тапетите ще бъдат пуснати на пазара в началото на 2013 година, финландската групировка „Ахълстром“ е купила лиценза и започва масовото производство.
Тапетите са покрити с мотиви от електропроводимо мастило, които съдържат сребърни частици и позволяват да се филтрират до три честоти едновременно. Засега не се съобщава цената на новия продукт.
От това изобретение ще могат да се възползват болници, хотели, кина, театри, зали. както и всички хора, които искат да се предпазят от доказано вредните електромагнитни вълни, които са се превърнали в напаст за човечеството.

Из в. “Лечител”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *