ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на черния дроб

Прочистване с помощта на овес. В 5 литра емайлирана тенджера се изсипват 3 части непочистен от люспите овес, 3 супени лъжици пъпки от бреза се заливат със студена предварително преварена вода. Оставя се на хладно място 24 часа. В друга емайлирана тенджера се кипва 1 литър вода. 1 чаша плодове от шипка се слагат във вряща вода. Ври 10 минути и се оставя 24 часа на хладно място. 2 настойки от овеса и от шипките се прецеждат. Сипват се в тъмни бутилки и се пазят в хладилника 5 дни. Пие се 4 пъти на ден 150 грама преди ядене.

В стъклен съд се поставят зелени орехчета с големината на лешник като се подреждат ред орехи пласт мед. След 1 седмица орехчетата си пускат сока и се приемат 3 пъти дневно по 1 супена лъжица преди хранене. Ефектът след 2 месеца е много добър.

Запарки от корени от глухарче 10 грама или 1 супена лъжица билка се залива с 200 мл вряла вода. Пие се по 1|3 чаша 3-4 пъти на ден 15 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *