Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебни треви за хепатит

Прави се отвара от корен на смокиня. 1 супена лъжица корени се пускат в 200 мл вода. Ври 10 минути , прецежда се веднага. Пие се една трета чаша 1 път дневно.

Приготвя се смес от по равни части цвят от вратига, стръкове от жълт кантарион, стръкове от бял равнец, корен от репей, плод от шипка, корен от бял оман, стръкове от пача трева и стръкове от бутрак. 2 супени лъжици се заливат в чаша вода, възваряват се и отварата се пие по 80-100 мл 3 пъти дневно 30 минути преди хранене.

Смесват се 20 грама кора от зърнастец, 15 грама листа от водна детелина, 15 грама стръкове от жълта тинтява, 15 грама стръкове от змийско мляко, 20 грама корен от глухарче, 15 грама листа от мента. 2 супени лъжици от билките се заливат с чаша вряла вода и се варят на водна баня 30 минути, киснат 10 минути и се прецеждат. Долива се вода до 200 мл и се пие по 100-150 мл 3 пъти дневно 30 минути преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *