Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Внимание! Ето я причината за появата на раничка на срамната устна!

Много често появата на раничка на срамната устна се дължи на болестта мек шанкър!

Мек шанкър е полова преносима болест, която се причинява от бактерията хемофилус дюкрей. Тя поразява и представителите и на двата пола, като индикация за заразяването с инфекцията е образуването на подутина в областта на интимната зона, която подутина след това преминава в раничка, причиняваща болка и неразположение. В голяма част от случаите става дума за множествени ранички.

Успокояващото в някаква степен е, че заболяването на територията на страната ни се среща сравнително рядко. И все пак добре е да се има предвид, че инкубационният период на заболяването мек шанкър е от 3 до 10 дни.

При жените бактерията, причинител на болестта, намира благоприятни условия за разположение и разпространение най-вече в областта на влагалището. Именно поради това, за много дами, които са заболели от мек шанкър, първата индикация е раничката, която се появява в областта на малките или големите срамни устни или на клитора.

При голяма част от пациентите лимфните възли, разположени в близост, са силно увеличение и болезнени.

Специалистите препоръчват още при първото съмнение, че жената се е заразила с болест, предавана по полов път, да посети личния си гинеколог. След провеждането на серия от тестове и изследвания и при поставяне на диагноза се започва антибиотично лечение.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *