Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето кой зеленчук помага при разширени вени

Ако искате да се избавите от разширените вени, търсете картофи!

Картофите са зеленчукът, който по правило присъства редовно на нашата трапеза. Оказва се, обаче, че той има една полезна страна, за която дори не сме подозирали. Става дума за ефектът, който картофите имат, при справянето с проблема разширени вени.

Разширените вени, както състоянието е познато на разговорен език, се появяват най-вече на долните крайници и то в резултат на въздействието на различни фактори.

Ефектът, който картофите имат по отношение на този проблем, е дължи на това, че в тях се съдържа субстанция, която има свойството да втечнява кръвта на човек и по този начин да облекчава кръвообръщението и да стимулира циркулацията.

За да има ефект, коментират специалисти, от картофите трябва да се консумира редовно.

Наред с ползите, които популярният зеленчук има по отношение на проблемите, свързани с разширените вени, той се препоръчва и заради изобилието от фибри, които съдържа и които доказано подобряват храносмилането.

Освен това, Витамин С, на който е източник, елиминира умората, а витамин В1 бори стреса. Витамин В5 подобрява външния вид, като благоприятства кожата и косата.

И все пак трябва да обърнем внимание на това, че картофитe съдържа голямо количество калории.

Но ако искате да се справите с проблема разширени вени, опитайте с картофи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *