Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 нови начина за лечение на хепатит

Две чаени лъжички, сушени и надробени цветни кошнички от невен се заливат с две чаени чаши кипяща вода. След един час запарката се прецежда и от нея се пие по половин чаена чаша 4 пъти на ден.

За подобряване на жлъчните и чернодробните функции се използват листата и пъпките от бреза, две супени лъжици брезови листа или една супена лъжица бреови пъпки се заливат с 500 мл кипяща вода като се добавя щипка сода за хляб, смета се оставя да кисне 1 час и се прецежда. От запарката се приема по половин чаена чаша 4 пъти на ден преди ядене.

Приготвя се запарка от изсушени стъкла на краставица, една супена лъжица от тях се залива с една чаена чаша вода и се вари 15 минути. Отварата се прецежда и се изпива в рамките на деня. Същият ефект имат и презрелите краставици, те се нарязват на парчета, запарват се като чай и от него се пие по една чаша през деня.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *