Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билкови мехлеми при цирей

От сурово яйце се взема жълтъка и се слага на памук. Вечер жълтъкът се поставя на цирея, завързва се здраво да не падне. Повтаря се всяка вечер до оздравяване.

Взема се пакетче ленено семе и се смила с кафемелачка. Смесва се с малко прясно мляко и се слага на цирея-топло поносимо. Сменя се когато изстине, прави се така докато циреят пробие. След това се взема 1 електрическа крушка, стъклото на която се смила на брашно. Към смляното се добавя собствена плюнка, скоято се прави питка и се слага върху цирея, за да извади “корена му”

Настъргва се 1 чаена лъжичка обикновен сапун, добавят се 2-3 капки олио и малко белтък колкото да стане гъста кашичка. За целта може многократно да се използва 1 яйце, на което се избира отвор от двете страни с дебела игла. То трябва да се държи в хладилника, за да не се развали. С помощта на памук или марля се налага мястото на възпалението с кашичката, бинтова се или се превързва с лейкопласт. Обикновено това средство действа още първата вечер. “Изтегля гнойта” и пробива раничката. При нужда лечението се повтаря с нова превръзка. Прави се нова смес, защото първата се втвърдява.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *