Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Станимира: ГЕНОТРОН ми помогна да си възстановя имунитета!

Станимира споделя как ГЕНОТРОН й е помогнал да се пребори с отслабения имунитет

Станимира за ГЕНОТРОН
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравейте. Аз съм Станимира от град Варна и бих желала да споделя мнението си относно ГЕНОТРОН с вас и вашите читатели.

Аз съм на 37 години и съм мениджър на отдел в не малка АЙ ТИ компания в морската столица. Работата ми е доста интензивна и стресова, тъй като постоянно трябва да комуникирам с много хора и да координирам действията им. Обяснявам обстоятелствата, тъй като те са свързани с отслабването на имунитета ми.

По принцип се старая да живея здравословно. Ходя на фитнес по 1-2 пъти седмично и гледам да се храня здравословно. Не би трябвало да имам проблеми с имунната система, но тази зима ми се разказа играта.

Започнах да боледувам още октомври месец и до началото на януари беше настинка след настинка. Нищо сериозно, но изобщо не беше приятно, при положение, че имам купища работа за вършене, която се натрупва, когато си взема болничен.

При поредното посещение при личната ми лекарка, тя ми каза, че вероятно имам отслабен имунитет. Тя ми обясни, че това вероятно се дължи на стреса, който трупам на работното място. В крайна сметка ми изписа витамини и ми препоръча да си взема по-дълъг отпуск по празниците, за да мога наистина да си почина. Взех си витамините, но не я послушах за почивката.

Цяла зима не спрях да боледувам, постоянно подсмърчам, кашлям, понякога инфекциите се изостряха и до температура и легло. Беше непоносимо.

Аз вярвам в лечението с билки и затова реших да потърся такъв продукт в интернет. След бърз гугъл сърч попаднах на ГЕНОТРОН. Бях чувала и преди за полезните свойства на корена от глухарче и освен това видях, че има и екстракт от джинджифил в продукта, за който знам, че е много полезен за имунната система. Не се чудих много и направо си поръчах една опаковка.

Започнах да пия ГЕНОТРОН в първата половина на януари месец, вече сме към средата на март и се чувствам много добре. Не съм боледувала. Даже вълната от грип през февруари месец ме подмина, а бях сигурна, че няма да ми се размине.

Продуктът е хубав, надявам се да помогне и при вас!

ГЕНОТРОН - концентрирана формула с екстракт от глухарче
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *