Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Велимира: С Пауър Ню Хеър успях да спра косопада!

Наша читателка разказва как Пауър Ню Хеър й е помогнал да пребори косопада

пауър ню хеър против косопад
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравйте. Аз съм Велимира от град Ловеч и искам да споделя с вас колко съм доволна от този продукт. Наистина ми помогна да спра косопада след раждане!

Родих преди около половина година, много здраво и хубаво момченце. Най-голямото щастие в живота ми! Но след това се появи и този проблем.

Навярно много от жените, които четата са се сблъсквали с това. След раждането ми започна някакъв страшен косопад. Идея си нямах на какво се дължи, защото тогава не бях чувала за подобно нещо. Като се консултирах с джипито, тя ми обясни, че това се дължи на хоморналните промени, които се случват след раждането и че това го има при много жени. Каза ми, че просто трябва да изчакам да минат няколко месеца и че ще спре от само себе си.

Все пак бях много притеснена, защото наистина много коса ми падаше. Чудех се какво да правя и ровейки в интернет попаднах на Пауър Ню Хеър. Прочетох и видях, че този продукт е много богат на съставки и все хубави – витамини, билки. Казах си,  че няма да обеднея, ако си поръчам един флакон, пък може и да помогне.

Поръчах си и започнах да го използвам. Ползвах го 2-3 пъти седмично, след като си измия косата и за 1 месец вече имаше осезаема разлика. То се забелязваше по косата по четката и по пода, че вече не пада толкова. И във флакончето имаше още доста. Много съм доволна от Пауър Ню Хеър. Продължавам да си го ползвам и косата ми е станала по-здрава, по-жизнена и скалпа ми се омазнява по-малко.

Препоръчвам да пробвате продукта, заслужава си парите, поне за мен! Хубав ден и бъдете здрави!

ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН – Спира косопада и стимулира появата на нова коса
ПАУЪР НЮ ХЕЪР ЛОСИОН – Спира косопада и стимулира появата на нова коса

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *