Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Простаген – погрижи се за простатата

мъж простата 2 - простаген

Простатата е разположена под пикочния мехур и пред ректума, а размерът й в нормално състояние е колкото на орех. Простата е богата на нервни окончания, което я прави силно чувствителна. След около 50 годишна възраст тя постепенно започва да нараства, под въздействието на  тестостерона, като в определен момент се появяват болезнени симптоми и проблеми с уринирането.

 

РИСКОВЕТЕ ПРИ ПРОСТАТИТ

Уголемяването на простатата (простатит) е много срещан и сериозен  проблем при мъжете след 50-годишна възраст. Наблюдава се трудно и често уриниране, както денем така и нощем, което създава изключителен дискомфорт и невъзможността човек да има пълноценен ден, а нощем спокоен сън. Много е важно да не се пренебрегват симптомите на проблемната простата, тъй като може да доведе до трайни нарушения в функцията и, неприятни инфекции и дори Рак, при което е необходимо хирургическото и отстраняване. Препоръчва се ако забележите проблем с уринирането, болка около основата на пениса или зад скротума, мътна урина, често уриниране през нощта, болезнено уриниране, болка след еякулация, болки в кръста, ректална болка, усещане за тежест зад скротума, затруднено уриниране или слаба струя на урината, трябва да  да предприемете незабавно лечение.

 

АЛТЕРНАТИВНО РЕШЕНИЕ

Само качествени биоактивни съставки от чисти натурални вещества могат да допринесат бързи и трайни резултати стимулирайки  организма  да реши тези проблеми по натурален път.  Благодарение на съвременната технология на молекулярно ниво помогна да се създаде уникалният препарат Prostagen. Капсулата съдържаща 8 билкови съставки, които бързо и ефективно дават възможността да се подобри кръвообращението в областта на простатата. Отстраняват се възпаленията в жлезните канали и се възстановява работа на гладко-мускулните влакна заедно с нивото на тестостерона. Комплексното действие на съставките допринасят за възстановяване правилната работа на простатата благодарение, на което можете да възстанови своя нормален размер и да функционира правилно. Същевременно се избавяте от трудното и често уриниране.

 

СЪСТАВКИТЕ

  • Екстракт от Сао Палмето – Екстрактът от Сао Палмето понижава възпаленията на простатата.
  • L-аргинин хидрохлорид – подобрява функционирането на простатата, осигурява повишен приток на кръв към гениталиите, стимулира производството на сперма, подобрява ерекцията.
  • Екстракт от тиквено семе – Екстракта от тиквените семки имат силно изразени антимикробни, антивирусни, антитуморни и антисептични свойства. Намалява риска от развитие на сърдечно-съдови заболявания, подобрява бъбречните функции.
  • Витамин Е – антиоксидант, детоксикиращ окислителните радикали, които възникват като нежелани странични продукти по време на нормалния метаболизъм. Тези окислителни радикали могат да повлияят на много клетъчни механизми, важни за растежа и регулирането на клетките, включително тези на простатата.
  • Цинк – Недостигът на цинк може да доведе проблеми с плодовитостта и простатата, затова този минерал е важен елемент за поддържане на нормалната функция на простатата.
  • Екстракт от червена боровинка – червената боровинка съдържа уникални съединения, които блокират бактериите и им пречат да прилепват към клетките в лигавицата на пикочните пътища и пикочния мехур. Екстрактът от червена боровинка е изключително полезен за хората с проблеми с простатата.
  • Витамин B6 – Ограничава риска от рак на простатата. Намалява подуването на простатата и улеснява уринирането.
  • Мед – Важен антиоксидант, който се бори с въздействието на свободните радикали.

 

Простаген - Prostagen 1 бр. 30 капс. (1)

ПОЛЗИТЕ

  • Възстановяване правилната работа на простатата
  • Отстраняват се възпаленията в жлезните канали
  • Възстановява своя нормален размер и функция
  • Облекчава симптомите при възпаление
  • Намалява позивите на уриниране
  • Поддържа нормалното функциониране на пикочния мехур
  • Допринася за нормалния поток на урината
  • Намалява честотата на нощното уриниране
  • Намалява болката и дискомфорта по време на уриниране

Ползването на препарата също така е подходящ за хора, които желаят да направят профилактична процедура. Простаген може да закупите от официалния сайт на дистрибутора www.greenway-eshop.com или да позвъните на телефонната инфолиния 029062485

–––––––––––––––––––––––––––

Линк към онлайн магазина

https://www.greenway-eshop.com/bg-product-details-54.html

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *