Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жана: Генотрон ми помогна при отслабен имунитет

 Наша читателка разказва как Генотрон й е помогнал за повишаване на имунитета

Жана за Генотрон
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

 

Здравейте, казвам се Жана и съм от град Петрич. Искам да споделя с вас колко съм доволна от продукта Генотрон и как ми помогна с ниския имунитет.

Не мога да кажа, че живея много здравословно. Не се движа достатъчно и не ям особено здравословно. До сега не съм имала големи проблеми, причинени от начина ми на живот, но последната година и половина започнах да боледувам много често.

Очевидно имах проблем с имунитета, защото не може просто всеки вирус да ме бута на легло и всяко настиване да ме разболява. Бях започнала да се притеснявам, пък и много ми писна постоянно да кашлям, подсмърчам и т.н.

Не съм ходила на лекар, а реших сама да направя някои промени и да видим дали ще продължава така. Започнах да се разхождам повече, да седя на слънце и да ям повече плодове и зеленчуци. Като цяло се чувствах по-добре и по-жизнена, но все пак боледувах. Явно трябваше някакво помощно средство, което да ми подсили имунитета.

Ровех се в интернет и случайно попаднах на Генотрон. Много ми хареса колко добре обяснен беше състава, тъй като има съставки, които не бях чувала, например гъба рейши. Хареса ми колко неща съдържа добавката и след малко чудене реших да си поръчам една опаковка.

Дойде бързо и започнах да пия. Изпих една опаковка, после още една и това беше преди около 4-5 месеца. Сега определено съм по-добре, оттогава не съм се разболявала. Мисля че това се дължи на добавката. Сега предстои да видим как ще съм есента и зимата, ако се наложи, ще изпия още една опаковка. Препоръчвам да пробвате! Наистина хубави съставк има в добавката, не съм мислила, че коренът от глухарче може да бъде толкова полезен. Хубав продукт – препоръчвам!

ГЕНОТРОН - концентрирана формула с екстракт от глухарче
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *