Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Георги: Неврохелт плюс помогна за подобряване на паметта на майка ми

Наш читател дава отзив за хранителната добавка Неврохелт плюс, която е помогнала на майка му

неврохелт плюс
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравейте. Искам да споделя с читателите на lekuva.net за това как тази добавка помогна на майка ми с проблемите с паметта.

Майка ми е на години. Тази година навърши 75. Както може би се досещате, е нормално за човек на тази възраст да има отслабена памет и малко по-трудно да се сеща за нещата.

Проблемите не започнаха вчера, тя от доста време имаше леки проблеми с паметта, но не беше нищо сериозно. Лошото е, че напоследък започнах да я забелязвам, че забравя къде си е оставила телефона, а го е направила преди минута-две. Забравя къде са определени неща в кухнята и т.н.

Бяхме на лекар и той каза, че трябва да занимава мозъка си със задачи и да се движи една идея повече и че това може да доведе до подобрение. Тя е малко трудно подвижна, но започна да качва и да слиза стълбите във входа, също така и да решава кръстословици. Ефект мисля, че имаше, но беше много минимален.

Зачетох се в интернет и прочетох, че гинко билоба помага. Взех добавка и й дадох да я пие, но полза нямаше. Докато гледах Фейсбук ми излезна реклама за Неврохелт Плюс. Прочетох, че има много съставки и че всичките са хубави и реших да поръчам една опаковка, пък да опитаме.

Започна да пие неврохелта и още след втората седмица имаше забележимо подобрение. Тя продължаваше да си прави и упражненията за мозъка и движението, но след като започна добавката, определено се забелязва много голям подобрение.

Не се чудете дали да пробвате, тази добавка наистина действа! Бъдете здрави, вие и вашите близки!

Неврохелт плюс
Неврохелт плюс – чудо за възстановяване на мозъка

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *