Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Габриела: Глобал Хелт Ти Лайф ми помогна при Хашимото

Наша читателка споделя как Глобал Хелт Ти Лайф й е помогнал срещу симптомите на тиреоидит на Хашимото

Глобал Хелт Ти Лайф
Източник на изображението: https://www.freepik.com/

Здравейте. Казвам се Габриела и съм на 53 години от град Стара Загора. Искам да споделя с вас и читателите Ви за моя проблем и как ми помогна вашият продукт.

Всичко започна преди около година и, когато започнах да се чувствам необикновено изморена по цял ден. Първоначално си мислих, че е от преумора, но дори по време на отпуска и след това се чувствах скапана по цял ден. Също така забелязах, че започвам да качвам килограми, без да съм променяла хранителните си навици и като ходя пеш всеки ден.

Започна се обиколката по лекари. Първо ми откриха дефицит на витамин B12, после и други хранителни вещества. Реших, че ще е от това и започнах да взимам нужните мерки. Хранех се, както ми каза лекаря и пиех всичко, което ми изписа. След 2-3 месеца обаче нямаше особена разлика в показателите. Той се усъмни, че може това да е причинено от щитовидната жлеза.

Направихме всички тестове и се оказа, че страдам от Хашимото, а от там и всичките ми проблеми и оплаквания.

Човекът ми обясни с какво трябва да се храня, какво да избягвам и че ще пробваме без да пия заместител на този хормон, който ми липсва. Също така ми препоръча да се движа повече.

Стриктно спазвах всичко, което докторът ми казаи след месец и нещо отидох на преглед отново. Имаше леко подобрение, но не достатъчно. Той ми каза да пробваме още месец-два така и ако се наложи, ще ми изпише и лекарството.

Веднага след прегледа се прибрах и започнах да ровя за някакви хранителни добавки или нещо, което може да ми помогне. Така попаднах на Глобал Хелт Ти Лайф и си поръчах една опаковка.

Изпих опаковката и след това отидох на следващия преглед. За моя изненада резултатите бяха доста по-добри. Мисля че добавката има ефект. Ще продължа да пия и ще видим.

При мен явно помогна, дано помогне и при вас!

ти лайф капсули
ТИ ЛАЙФ (капсули) – при проблеми с щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *