Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Дафина: Ти Лайф ми помогна при симптомите на хипотиреоидизъм

Дафина разказва как хранителната добавка Ти Лайф й е помогнала със симптомите на хипотиреоидизъм

Здравейте, четатели на сайта. Аз се казвам Дафина и искам да споделя с вас моето преживяване с хипотериоидизма и как Ти Лайф ми помогна да успокоя симптомите.

Аз съм на 62 години. Преди около година ми откриха намалена функция на щитовидната жлеза. Стигна се до диагнозата, защото бях започнала да изпитвам различни неразположения.

На първо място се чувствах много уморена, постоянно. Също така много ми се спеше. Не знам дали си фантазирам, но ми се струваше, че и не мога да се концентрирам и бях в постоянно лошо настроение.

Усещах, че нещо не е както трябва, но не знаех какво. Бях минала профилактичен преглед тази година и всичко си ми беше в норма. Оплаках се на личната си лекарка и тя ми предложи да си направя изследвания за хормона на щитовидната жлеза.

Почудих се, но реших да го направя. Резултатите от изследването бяха категорични – имах хипотиреоидизъм.

Препоръчаха ми да спазвам диета, в която бяха изключени доста неща, като зеле, броколи, просо, фастъци, праскови и още много храни. Също така ми забраниха да пия кафе, което беше най-лошото за мен, тъй като обожавам кафето.

От друга страна пък ми казаха да наблегна на млечните продукти, яйцата и месото, които не са ми особено любими. Но, разбира се, спазвах препоръките.

Споделих на една приятелка за проблема си, тъй като тя също страда от състоянието. Тя ми сподели, че пие някаква хранителна добавка със странно име и имало ефект при нея. Каза ми също, че имала 2 опаковки и ако искам може да ми даде едната и да пробвам дали ще ми помогне.

Даде ми опаковката Ти Лайф и започнах да я пия. Изпих я и за моя изненада наистина имаше ефект. Чувствах се много по-енергична, много по-емоционално стабилна и като цяло много по-добре. Вече си пия добавката от няколко месеца и нямам намерение да спирам, помага ми много. Препоръчвам да опитате!

ТИ ЛАЙФ (капсули)
2 на цената на 1: ТИ ЛАЙФ (капсули) – при намалена функция на щитовидната жлеза

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *