Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да организираме къщата в 3 лесни стъпки

От претрупани шкафове с ненужни вещи, през събирани сувенири през годините и счупени играчки, домът все повече се отдалечава от онзи така жадуван минималистичен рай. Мисия спретнато и организирано пространство, като от корица на лъскаво списание, не винаги е лесна задача, особено, ако домакинството е голямо и е с домашен любимец. Знаете ли, че с помощта само на няколко лесни стъпки за подредба и почистване, може изцяло да преобразите атмосферата на дома? Следвайте нашите 3 предложения за приветливо и чисто пространство.

Три лесни стъпки за организиран дом

Направете ревизия и изхвърлете

Първата стъпка към създаване на по-организирано вътрешно пространство е като направите щателна ревизия на всичко използвано и неизползвано – от батерии, копчета, през торбички, до дрехи. Колкото повече се освобождавате от счупени сувенири, неизползвани вещи и дрехи, толкова повече свобода и „въздух“ ще има в жилището ви. Култивирайте в себе си навика редовно да правите ревизия на дома си и да се освобождавате от онова, което вече не ви служи.

Обособете

Едно от най-добрите интелигентни решения за организация на дома е обособяване на пространството чрез врати, особено плъзгащите такива, които са истински хит в интериора на любителите на минимализма. Специалната им проекция позволява създаване на различни кътове за различни цели.

Във vidaXL.bg може да откриете разнообразна гама от врати, отговаряща на най-актуалните тенденции в интериора.

 

Поставете всяко нещо на мястото му

След като направите ревизия, изхвърляйки всичко ненужно и обособите пространството, последната – трета стъпка е да поставите всяко нещо на мястото му, да, дори и кучето. За да бъде весело и щастливо, а и домът ви да по-чист и подреден, стилните аксесоари за кучета със сигурност ще бъдат високо оценени от стопаните на домашни любимци. Дали ще изберете кучешко легло, кошара, диван или клетка, решавате вие, като едно е сигурно – домът ви ще изглежда по-стилен, а кучето по-щастливо.

 

Организирано пространство – манифестирана реалност

Не е задължително да сте гуру по подреждането, нито следващ някое течение, за да се наслаждавате на спретнат дом, когато може да реализирате целите си с няколко прости стъпки, сдобивайки се с правилните интериорни решения от vidaXL.bg. В селекцията им от предложения може да намерите изключително съвременни решения, в синхрон с най-актуалните тенденции в интериора за създаване на по-организирана къща.

Следете предложенията им и манифестирайте дома, за който винаги сте мечтали.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *