ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Емилия споделя как ГЕНОТРОН й е помогнал с ниския имунитет

Емилия от град Хасково разказва как е преодоляла понижения имиунитет с помощта на ГЕНОТРОН

Така… Чудя се откъде да започна. Аз съм Емилия и съм на 33 години от град Хасково.  Не се движа много и не ям особено здравословно, което явно е довело до проблема, който ме мъчеше. Последната зима и тази пролет започнах да боледувам много, адски много. Никога не ми се беше случвало подобно нещо. Обикновено боледувам 1-2 пъти в годината, което не е нищо ненормално, но тази зима беше различна.

Още от октомври месец всяка настинка и грип, които се появяваха, минаваха през мен. Очевидно имунитетът ми беше много отслабнал. Започнах да пия различни добавки и да наблягам повече на плодовете и зеленчуците, но ефектът беше минимален.

Аз се интересувам от източна медицина и започнах да търся нещо с по-специални съставки в интернет. Така случайно попаднах на ГЕНОТРОН. Забелязах, че вътре има корен от глухарче, джинджифил и лечебните гъби рейши и чага, което ме накара да обърна повече внимание на този продукт.

Реших да поръчам, тъй като в този момент добавката имаше голямо намаление. Ако трябва да съм честна, нямах големи очкавания, тъй като вече бях пробвала какви ли не илачи, но без особен ефект.

Продуктът пристигна бързо, а аз започнах да го пия веднага. Още на първия месец усетих, че се чувствам по-тонизирана и нито кашлях, нито подсмърчах – нищо. Пия добавката вече трети месец и мога да кажа, че съм се върнала в нормалния си ритъм на живот. Не съм боледувала, не съм настивала. Разбира се, обръщам повече внимание на храните, които ям, гледам да се наспивам по-добре и да се движа повече, но ГЕНОТРОН имаше значителен ефект. Това е моята история. Исках да искажа мнението си и съм благодарна, че открих този чуден продукт! Поръчвайте смело!

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче, джинджифил, гъби рейши и чага

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *