ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ирина: Смайлин ме спаси от мъчителните паник атаки!

Ирина разказва за борбата си с паник атактите и как хранителната добавка СМАЙЛИН й е помогнала

Здравейте, казвам се Ирина и съм на 31 години. Искам да споделя за моята борба с паник атаките и как продуктът СМАЙЛИН ми помогна да ги преодолея.

Работя във високо стресовасреда в голяма международна компания. Разбира се, съм изключително доволна и горда от работата и кариерата си, но както всичко останало в живота и това носи своите минуси. Всеки си мисли, че работата на бюро не е напрягаща, но това е много далеч от истината.

Първата ми паник атака беше преди около 7-8 месеца. Не мога да опиша това чувство с думи, но ще се опитам да го направя. Седях си вкъщи вечерта след работа, когато необяснимо за мен започна силно сърцебиене. Опитах се да се успокоя, но не успявах, а сърцето ми продължаваше да бие и то още по-силно. Тогава започнаха и затрудненията да си поема въздух и ме обля студена пот. Бях ужасена. Помислих си, че получавам инфаркт и ще почина на място. Който е получавал паник, атака ще ме разбере. Чувството е буквално, че умираш.

След около 5 минути всичко премина, но не знаех какво ме очаква. Посетих психолог, разказах за случилото се, а той ми обясни за паник атаките и всичко свързано с тях. Докторът ми изписа лекарства против тревножност, който имат седативен ефект. Близо месец след първата, получих и втората си паник атака, но този път не бях толкова уплашена и не загубих контрол. Все пак усещането е адски неприятно.

За съжаление мъчението не спря, а напротив. Паник атаките ми зачестиха, накрая се стигна дотам, че получавах пристъпи на тревожност и безпокойство всяка седмица, а дозата на хапчетата се вдигаше и започваха да ми пречат на работата. Чувствах се изморена и заспала по цял ден, а позицията ми и динамиката на работното място не позволяваха да се чувствама така. Трябваше да немеря изход от ситуацията.

Моят мъж случайно попаднал на СМАЙЛИН в lekuva.net от статия, споделена в социалните мрежи. Той ми предложи да опитам да пия добавката, а й цената е много разумна. Казах си, че не губя нищо, ако опитам и поръчахме една опаковка.

След третата седмица от пиенето на добавката намаля стреса, а с него и чувството за тревожност и ужасяващите пристъпи. Пия СМАЙЛИН вече 2 месеца и половина и забравих за паник атаките. Моят съвет за хората, които се колебаят дали да опитат е – давайте! Цената е много разумна и нищо не пречи да пробвате. При мен помогна и исках да споделя с всеки, който страда от подобен проблем, че има решение. Ако сте стигнали дотук, благодаря за вниманието!

Ирина, 31 г. 

Смайлин промоция
2 на цената на 1: СМАЙЛИН – билков продукт против паник атаки, тревожност, безпокойство, подтиснатост и безсъние

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *