Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВИТАМИН B1 инжекционен разтвор – за лечение на бери-бери, алкохолизъм, заболявания на нервната система

Водно-разтворимият Витамин В1 се използва за лечение и профилактика на болестта бери-бери. Тя се характеризира с разстройства на сърдечно-съдовата система, появата на отоци, полиневрит, заболявания на периферната нервна система и на главния мозък, които се дължат на дефицит на Витамин В1 в организма.

Наред с това чрез този витамин се лекуват още алкохолизъм, заболявания на черния дроб и жлъчката, изгаряния, след операция на стомаха, на тежки инфекциозни заболявания, повишена функция на щитовидната жлеза, продължително и много тежко повръщане при някои бременни жени, при заболявания на тънките черва.

При какви други здравословни проблеми НЕ бива да се лекувате с Витамин В1?

  • Ако страдате от алергия към активното вещество или някоя от помощните съставки на този витамин (вижте ги описани подробно по-долу).
  • Ако страдате от злокачествен тумор.
  • Ако сте по-възрастни от 65 години.

Задължително споделете с вашия лекуващ лекар какви други лекарства пиете или неотдавна сте пили, дори да са на свободна продажба в аптеките. Витамин В1 се прилага инжекционно, без значение е храненето. Бременните и кърмещите жени могат да се лекуват с този витамин само след консултация с лекар. Този медикамент не пречи на шофирането и на работата с машини.

Внимание! Витамин В1 може да причини и нежелани странични реакции. Ето защо внимателно се запознайте с тях, някои от тях са много сериозни. Описани са подробно в листовката на този медикамент, приложена в опаковката му.

Какви вещества съдържа Витамин 1?

40 мг на милилитър тиаминов хидрохлорид е активното вещество в това лекарство. Освен това Витамин В1 съдържа още вода за инжекции и едетинова киселина.

Дозировка: Приемайте Витамин В1 единствено както ви е назначен от лекар. Ако няма специални предписания обичайната дозировка е по 1-2 ампули мускулно от 1 до 3 пъти на ден. Венозното лечение се извършва единствено от медицински лица. Дозировката за деца и подрастващи също се определя единствено от лекар.

Съхранение: При температура под 25 градуса по Целзий, в оригиналната опаковка, далече от преки слънчеви лъчи и от достъпа на деца. НЕ се замразява!

Носител на разрешението за употреба и производител: Софарма АД – България.

Средна цена в аптеките 1,50-2 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *