Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ВЕСТИБО – помага при шум в ушите, световъртеж, при болестта на Мениер

Медикаментът Вестибо е предназначен за лекуване на световъртежният синдром – или на така нареченото вестибуларно вертиго, както и на болестта на Мениер, която причинява шум в ушите, виене на свят, затруднено чуване или загуба на слуха. Лекарството нормализира налягането в ухото, повишава притока на кръв, благодарение на което шумът в ушите намалява, като и силата на световъртежа.

При какви други здравословни проблеми не трябва да се лекувате с Вестибо?

  • Ако страдате от високо кръвно налягане, причинено от тумор на надбъбречните жлези – феохромоцитом.
  • Ако се алергични към някое от веществата, които съдържа този медикамент (вижте какви са те по-долу).
  • Ако страдате от язва на дванадесетопръстника или на стомаха.
  • Ако сте бременна или кърмите.
  • Ако имате астма.
  • Ако сте на възраст под 18 години.

Споделете с лекуващия ви лекар какви други лекарства пиете, дори да са на свободна продажба в аптеките. Вестибо влияе слабо на способността за работа с машини и шофиране. Но пред вид болестите, за лечението на които се назначава, трябва да се убедите напълно, че този медикамент няма да ви пречи на необходимата за тези дейности концентрация.

Внимание! Това лекарство може да предизвика нежелани странични реакции на организма, някои от които са много сериозни – загуба на съзнание, затруднено дишане. Ето защо внимателно прочетете какви могат да са те. Описани са подробно в листовката, която е приложена в опаковката на този медикамент.

Какви вещества съдържа медикаментът Вестибо?

Всяка таблетка от това лекарство съдържа 16 или 24 мг бетахистинов дихидрохлорид, което е активното вещество. Освен това като помощни съставки в него влизат още микрокристална целулоза, повидон, лактоза монохидрат, кросповидон, стеаринова киселина, колоиден безводен силициев диоксид.

Дозировка: Вестибо се приема единствено според указанията на лекуващия ви лекар. Обичайно дозировката за лича на старческа възраст – по три пъти на ден от 24 до 48 мг по време на храненето с вода. Подобрение може да се очаква след лечение в продължение на две седмици, а понякога и повече.

Съхранение: Медикаментът Вестибо трябва да се съхранява при температура под 25 градуса по Целзий, винаги далече от достъпа на деца.

Носител на разрешението за употреба:Тева Фарма ЕАД – България.

Производители: Catalent Germany Schorndorf GmbH – Германия.

„Балканфарма – Дупница“ АД – България.

Средна цена в аптеките 6-7 лева

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *