ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЗЕКУИПРА (Zequipra) – за лечение на рак на гърдата, за предпазване от метастастази

Продуктът ЗЕКУИПРА (Zequipra) се прилага за лечение на рак на гърдата при жените, които са в менопауза. Това лекарство намалява нивото на женските полови хормони – естрогените, които стимулират нарастването на злокачествените тумори. Така се спират или забавят и метастазите на раковите клетки в други зони на тялото.

Кога се прилага лечение със ЗЕКУИПРА (Zequipra)?

Когато незабавната операция не е неподходяща – като първо лечение на рака на гърдата. А след операция целта на това лечение е да попречи за рецидивиране на рака, както и за блокиране на евентуални метастази.

Спазвайте стриктно указанията на лекаря ви за приема на това лекарство, тъй като неговото назначение може да се различава от препоръките в листовката на ЗЕКУИПРА (Zequipra).

Кога НЕ трябва да се лекувате с ЗЕКУИПРА (Zequipra)?

  • Ако сте алергични към някое от веществата в това лекарство.
  • Ако още не сте навлезли в менопауза.
  • Ако кърмите или сте бременна.
  • Ако страдате от тежка бъбречна болест.
  • Ако имате сериозно заболяване на черния дроб.
  • Ако сте имали фрактури на костите или страдате от остеопороза.

Това лекарство може да предизвика сериозни странични нежелани ефекти върху организма. Ето защо прочетете внимателно и старателно листовката, приложена в опаковката му. Консултацията с онколог е абсолютно задължителна.

Какви вещества съдържа лекарственият продукт ЗЕКУИПРА (Zequipra) с марката ROMASTRU TRADING?

Летрозол е активното вещество в това лекарство – всяка една таблетка съдържа по 2,5 мг от него. Освен това в състава му влизат още лактоза монохидрат, царевично нишесте, микрокристална целулоза, Силициев диоксид, колоиден безводен натриев нишестен гликонат тип А, магнезиев стеарат. Веществата в обвивката на тези филмирани таблетки са талк, поливинилов алкохол, Е171 – титанов диоксид, Е107 – хинолиново жълт алуминиев лак, макрогол 3350, черен железен оксид, Е172 – червен железен оксид.

Дозировка: Обичайната препоръчителна доза е по 1 таблетка на ден по едно и също време с пълна чаша вода или друга безалкохолна напитка. Няма значение дали ще я изпиете по време на хранене или не.

Съхранение: При температура под 30 градуса по Целзий, далече от достъпа на деца. За да се предпазва от въздействието на влага лекарството се съхранява в оригиналната му опаковка.

Носител на разрешението за употреба: НЕОЛА ΦΑΡΜΑ ЕООД, България.

Производител: Tecnimede – Sociedade Técnico Medicinal, S.A., Португалия.

Една опаковка от лекарството ЗЕКУИПРА (Zequipra) съдържа 30 таблетки по 2,5 мг всяка.

Средна цена на лекарството в аптеките 34-35 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *