БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

ЗЕНАРО – за лечение на алергичен ринит и копривна треска

Продуктът ЗЕНАРО е предназначен за лечение на алергичен ринит, в това число и на хроничния, а също така и на копривна треска, за която са характерни зачервяване, парене и подуване на кожата. За закупуването на ЗЕНАРО не се изисква рецепта.

При какви здравословни проблеми НЕ трябва да се лекувате със ЗЕНАРО?

  • Ако имате алергия към някоя от съставките на лекарството.
  • Ако страдате от тежко нарушение във функцията на бъбреците.
  • Ако имате затруднения при освобождаването на пикочния мехур заради уголемена простата или заради увреждане на гръбнака.

Консултирайте се лекар, ако приемате и други лекарства. Пиенето на алкохол по време на лечението със ЗЕНАРО или на други въздействащи на мозъка вещества, може да намали бдителността и да попречи на работоспособността ви. Възможна е появата на умора и сънливост. Докато не усетите как ви въздейства това лекарство, не шофирайте и не работете с машини.

 

Ако до 3 дни не почувствате подобрение или пък се влошите, трябва непременно да се консултирате с лекар. Задължително внимателно прочетете цялата листовка, в това число и за евентуални нежелани реакции, която е приложена в опаковката на това лекарство.

Какви вещества съдържа лекарството ЗЕНАРО с марката ZENTIVA?

Във всяка филм таблетка се съдържат 5 мг левоцетиризинов дихидрохлорид, което е активното вещество. Освен него лекарството съдържа още микрокристална целулоза, лактоза монохидрат, колоиден безводен силициев диоксид, натриев нишестен гликолат – тип А, магнезиев стеарат, макрогол 6000, хипромелоза 2910/5, титанов диоксид или Е171, както и талк.

Дозировка: При деца над 6 години и при възрастни препоръчителната доза е по една филм таблетка на ден. Таблетките могат да се приемат по време на хранене или без храна, необходимо е да се поглъщат целите с вода.

Съхранение: В оригиналната опаковка, която предпазва лекарството от влагата, винаги далече от достъпа на деца.

Носител на разрешителното за употреба и производителна на лекарството ЗЕНАРО – Zentiva k.s., Чехия.

Средна цена в аптеките 5-6 лева. 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *