Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

КСИВОЗАН капки – в помощ на страдащите от алергии

Продуктът Ксивозан капки е лекарство, създадено в помощ на страдащите от алергии. Предназначено е за деца над две години и за възрастни, които получават алергичен ринит, уртикария или копривна треска, персистиращ алергичен ринит.

За какво трябва да внимавате преди да започнете да пиете лекарството Ксивозан?

Лицата, които не могат да освобождават пикочния мехур заради увеличена простата или заради травми на гръбначния мозък, лицата, които имат епилепсия и рискове за получаване на конвулсии – непременно трябва да споделят това с лекаря си. А същото така трябва да му съобщят, ако пият и други лекарства, дори да са без рецепта.

При по-чувствителните пациенти съчетаването на Ксивозан с други лекарства или с алкохол може да доведе разфокусиране н вниманието и намалена работоспособност.

Като нежелани реакции приемащите това лекарство могат да получат главоболие, сухота в устата, сънливост и чувство на умора, а също така – макар и по-рядко, болки в корема и изтощение. Съобщава се и за други нежелани реакции към лекарството като учестен сърдечен пулс, замаяност, тремор, мравучкане, синкоп, припдъци.

Дозировка: Това лекарство може да се приема с или без храна. Винаги го пийте според предписанията на вашия лекар. За деца над 6 години и възрастни дозата е по 20 капки веднъж на ден. При деца от 2 до 6 години – два пъти на ден по 5 капки. Лицата със сериозни нарушения във функциите на бъбреците НЕ трябва да го пият.

Какво съдържа лекарственият продукт Ксивозан?

Левоцетиризинов дихидрохлорид е основното активно вещество в лекарството. Освен него лекарството съдържа още оцетна киселина, ацетат трихидрат, глицерол, пропиленгликол, пропил парахидроксибензоат – или Е 216, метил парахидроксибензоат – или Е 218, пречистена вода, захарин натрий.

Внимание! Преди приемането на лекарството Ксивозан капки задължително прочете внимателно цялата листовка!

Съхранение на лекарството Ксивозан: При температура под 25 градуса далече от достъпа на деца. Лекарството трябва да се съхранява в оригиналната му опаковка. След първото отваряне срокът на годност на лекарството става 3 месеца.

Притежател на разрешението за употреба и производител: АДИФАРМ ЕАД – България.

Средна цена в аптеките – 11-12 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *