Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ЕТАЦИД спрей за нос, суспензия – помага при сенна хрема, алергичен ринит

Лекарственият продукт ЕТАЦИД спрей за нос, суспензия е от групата на кортикостероидите. Съдържащият се в него мометазонов фуроат помага за облекчаване на алергичните състояния, които предизвикват дразнене и набъбване на носната лигавица. Помага също така срещу течащия, запушен или сърбящ нос, както и срещу кихането.

Какви резултати да очаквате от приложението на лекарството ЕТАЦИД спрей за нос, суспензия?

Този медикамент е създаден да лекува сезонният алергичен ринит, популярен с названието  сенна хрема. А също и срещу целогодишния ринит при деца над 3-години и възрастни. Намалява дразненето и набъбването вътре в носа. За лица над 18 години това лекарство се използва също така и за лечение на полипи в носа.

 

ЕТАЦИД спрей за нос, суспензия НЕ се прилага в случаите на неизлекувана инфекция в носа, каквато херпес симплекс, преди това инфектиране да отшуми. А също след нараняване на носа или прекарана скоро операция на носа.

Не забравяйте да споделите с вашия лекар, ако сте преболедували от туберкулоза, ако сте имали някога вирусна инфекция на очите, ако се лекувате и с други кортикостероидни медикаменти.

Какви вещества съдържа медикаментът?

Всяко едно впръскване в ноздрата съдържа 50 микрограма мометазонов фуроат, което е активното вещество в това лекарство. Освен това съдържа още пречистена вода, кармелоза натрий, микрокристална целулоза, лимонена киселина – монохидрат, натриев цитрат, полисорбат 80, глицерол, бензалкониев хлорид.

Съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява под 25°С. Да не се замразява. НЕ използвайте това лекарство изтичане срока му на годност. Всяка опаковка трябва да се използва в рамките на 2 месеца след първото й отваряне.

Съхранение: Да се съхранява под 25°градуса, да НЕ се замразява.

Дозировка: Прилагайте без да предозирате предписаната ви от лекар дозировка.

Внимание! Това лекарство е кортикостероид. Внимателно прочетете цялата листовка в опаковката. Прилага се само след предписание на лекар.

Една опаковка от лекарството ЕТАЦИД спрей за нос, суспензия с марката WORLD MEDICINE съдържа 140 дози по 50 микрограма всяка.

Производител и носител на разрешението за употреба: Ворлд Медисине Европа ЕООД, България

Средна цена в аптеките 11-12 лева.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *