Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ще замени ли едрата шарка коронавируса? Бил Гейтс подготвя света за нова пандемия

В САЩ се заговори за нова световна пандемия, която ще бъде много по-смъртоносна от сегашната

Бил Гейтс
Бил Гейтс

Бил Гейтс е един от най-богатите хора в света. Неговото име се свързва с няколко големи скандала в областта на медицината. Той призова правителствата на водещите страни да се подготвят за избухване на пандемия от „модифицирана едра шарка“.

Страховитите флакони

На 17 ноември CNN, позовавайки се на CDC (Центровете за контрол и превенция на заболяванията), съобщи, че в една от лабораториите в Пенсилвания, докато почиствал, лаборант случайно е открил във фризера флакони (епруветки) със страховити етикети – 5 флакона с надпис „Едра шарка“ и 10 с надпис „Cowpox“.

Cowpox се превежда като „кравешка шарка“. Това е инфекциозно заболяване, причинено от вируса CPXV. Вирусът е зоонозен, което означава, че се предава между видовете, като например от котка на човек. Кравешката шарка е подобна, но много по-лека форма на силно заразната и често смъртоносна едра шарка. Тази прилика и наблюдението, че млекопроизводителите са „имунизирани“ срещу едра шарка, са причина да стане факт съвременната ваксина срещу едра шарка. Тя е създадена и прилагана от английския лекар Едуард Дженър, с право наречен „баща на имунологията“.

Вирусът на едрата шарка, известен още като вариола, беше поставен под контрол от Световната здравна организация (СЗО) едва през 1980 г. Това се случи благодарение на глобалната ваксинация. Преди това опасният вирус заразяваше 15 милиона души годишно.

Известно е, че днес само две лаборатории в света имат право да работят с жив вирус на едра шарка, и да съхраняват неговите проби. Едната е в САЩ (Център за контрол на заболяванията в Атланта), другата е в Русия (Държавен изследователски център по вирусология и биотехнология „Вектор“). И в двете лаборатории има максимално ниво на биологична защита.

Как смъртоносните флакони са се озовали в Пенсилвания? Кой ги е занесъл там и с каква цел?

Отговори на тези въпроси трябва да даде разследването, започнато от ФБР, макар че едва ли ще разберем какви са те – американците знаят как да пазят тайните си.

Прави впечатление, че две седмици преди обявяването на ужасната находка съоснователят на Microsoft Бил Гейтс направи неочаквано изявление. Той призова правителствата на водещите страни да започнат да се подготвят за бъдещи пандемии и терористични атаки, които ще използват модифициран вирус на едрата шарка като оръжие. Както предполага милиардерът, биотерористите ще атакуват летищата, и така ще осигурят максимално разпространение на заразата. Гейтс предложи да се инвестират милиарди долари в изследвания и разработки на антимикробни бойни „агенти“ и да се сформира работна група за това в структурите на СЗО.

По-рано Гейтс вече прогнозира милиони жертви, ако вирусът на едрата шарка се освободи. В крайна сметка, смъртността от него е няколко пъти по-висока, отколкото от коронавирус – до 30%.

Обществеността може само да гадае за какво става дума – загриженост за човечеството или цинично изнудване?

Някой видя това като стъпка към постигане на целта – „златният милиард“, който трябва да остане на Земята след поредица от катаклизми, създадени от човека.

„Господин Зло“

„Ако Бил Гейтс наистина се интересуваше от съдбата на човечеството, вероятно нямаше да има скандал в Индия, където той започна да използва ваксини срещу полиомиелит, в резултат на което, според съобщения в медиите, много деца бяха парализирани. Епидемията изчезна едва когато новото индийско правителство изгони фондация Гейтс от страната“, казва Михаил Делягин, заместник на Държавната дума и директор на научните изследвания в Института за проблеми на глобализацията.

Михаил Делягин

„Считайте, че Гейтс стана най-влиятелната фигура благодарение на глобалната криза от 2008 г. По това време политиците и международните организации бяха изправени пред огромен недостиг на пари. СЗО попадна под контрола на едри бизнесмени, включително и на Гейтс. Неговата „филантропия“ е най-добрият бизнес, защото той е стратегически ориентиран и определя дневния ред за утрешния ден на целия свят. Чрез безвъзмездни средства за организации с нестопанска цел милиардерът влияе върху медиите и правителствата на западните страни. Всичко, свързано с пандемиите, става част от новия дневен ред.“

Състоянието на Гейтс през последните години нарасна от $50 на $133 милиарда

Интересите на милиардера се простират много по-далеч от софтуера, напомнят експерти от RUSSTRAT: „Великият филантроп“ купува стотици хиляди акра земя, инвестира в ГМО култури, патентова синтетична храна, прави храна от ларви и изкупува глобални медии, за да докаже ползите от подобни експерименти. Но основната му страст са всякакви ваксини.

През 2000 г. Гейтс основа Глобалния алианс за ваксини и имунизация (GAVI), който обединява неговата фондация, Световната банка, СЗО и производителите на ваксини. Целта на GAVI е популяризиране на нови ваксини. През 2010 г. в Давос той обявява „десетилетие на ваксините“, инвестирайки 10 милиарда долара в планове за имунизиране на човечеството. А на 18 октомври 2019 г. Центърът за системна наука и инженеринг към института „Джон Хопкинс“, Световният икономически форум и фондацията на Гейтс проведоха „Event 201“ – мащабна симулация на въображаема пандемия от определен нов коронавирус.

Това се случи няколко месеца преди началото на истинската епидемия в Китай.

Източник: kp.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *