Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да бъдем във форма

Лятото е сезонът когато носим най-малко дрехи.

Лятото е сезонът когато носим най-малко дрехи. Ефирните и тънки материи очертават фигурата ни и при проблем с килограмите – комплексите са налице. 90% от хората се опитват да отслабнат заради конкретно събитие или повод – предстояща почивка на море, парти с приятели или нечия сватба. Тази мотивация носи временни резултати, тъй като, за да постигнем забележим успех за нула време, прибягваме до драстични методи и средства, повечето от които нездравословни. След като поводът отмине, изгладнелите клетки ни отмъщават за причинения дискомфорт с мълниеносно възвръщане на изгубеното тегло. До следващия повод.

Кожа по мярка

Трябва да решим проблема с килограмите на ментално ниво, да се стремим към елегантност и красота постоянно. Не заради някой друг, а заради себе си. В идеалния случай ще избегнем наднорменото тегло, като се храним здравословно и редовно спортуваме през целия си живот. Динамиката на ежедневието обаче още от сутринта ни помита в своя водовъртеж и денем ядем каквото ни падне, купено от fast food, дюнерджийницата на ъгъла или машината в офиса.

По-малко храна, повече движение

Едно нещо трябва да запомним: количеството енергия, изразходвано от тялото, трябва да е по-голямо от количеството енергия, получена от храната. Ако това съотношение е с обратен знак, всяка излишна енергия от консумация на храни и напитки ще се превърне в част от мазно депо. Отслабваме само когато енергията от храната е по-малка от тази нужна на тялото, което означава че трябва да хапваме умерено и да се движим и спортуваме повече. Дълготрайно отслабване и стройна фигура ще постигнем когато регулярно водим здравословен начин на живот, ядем с мярка и балансирано и сме физически активни. Човек може да бъде красив по много начини, особено когато спазва ритуалите в рутинната грижа за кожата и тялото. Открийте вашите средства за красива визия: https://makeup.bg/brand/118157/.

Активни не само във фитнеса

Не е задължително всички да топим мазнините във фитнеса, пълен с бодибилдъри и маниаци на темата божествени тела. Всеки от нас може да открие за себе си физическата активност, която харесва. Уроци по салса, практикуване на йога, каране на колело, ролери, редовни разходки в парка… Ако дейността ни разтоварва и ни харесва, по-вероятно е да я упражняваме често. В случай, че я правим насила – по-добре да намерим друго занимание. Даже нищо да не тренираме, ежедневното ходене до работа пеша, качване и слизане по стълбите вместо с асансьора или ескалатора, ще стегне всяка фигурата и подобри нейния тонус.

Отслабване и моделиране на фигурата с козметика

Няма козметичен продукт, след чиято употреба да се събудим отслабнали с пет килограма или с магически стопен целулит. Можем паралелно със спорта и по-лекия хранителен режим да използваме и други средства за усъвършенстването на тялото. Моделиращата козметика предлага ефективни термоактивни гелове и антицелулитни кремове, които ускоряват изгарянето на мастните натрупвания и видимо стягат контурите. Активните съставки създават равномерен затоплящ ефект, проникват дълбоко в кожата и стимулират загубата на тегло. Активните съставки ускоряват микроциркулацията в подкожната тъкан, подпомагат елиминирането на токсините и мастните киселини. Стягат и извайват проблемните части на тялото. Формулите съчетават ефективни съставки, подпомагащи изгарянето на мазнини, борят се с целулита, ускоряват кръвообращението, отстраняват отпадъчните продукти от метаболизма и – резултатът не закъснява. Специалистите препоръчват продуктите от този вид да се използват в комбинация със здравословна диета и упражнения. Така постигането на стегнато и стройно тяло – от мит става реалност за дни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *