Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепта за премахване на слузта от тялото

Може ли да се премахне слузта, образувана в тялото, с помощта на рецепта, която сами сте приготвили у дома?

слузта
За премахване на слузта от тялото се използват предимно натурални рецепти

Напитката, която Виктория Мерет предлага, се справя отлично с тази задача. От статията ще разберете каква е рецептата, както и начина за приготвяне на този изключително ефикасен натурален продукт.

Виктория Мерет е автор на книгата „Лечебни растения“, преведена и издадена от у нас от „Кибеа“. През по-голямата част от зрелия си живот Виктория Мерет е била градски жител. Работила е дълги години в издателския бизнес. След десетилетия упорита работа тя се завръща към простия провинциален живот от своето детство, за да се посввети на отглеждането и изучаването на лечебните растения. Съхраняването на ценното природно наследство винаги е било важно за нея, но по-важно е знанието за начина на използване и действието на билките. Чрез книгата и рецептите, които непрекъснато публикува в социалните мрежи тя се надява да насърчи хората да погледнат растенията около себе си с нови очи. Днес Виктория живее в Съмърсет, Великобритания, със съпруга си и двете си деца.

Книгата на Виктория Мерет

Слузта, която човешкия организъм образува, има и полезни функции. С нейна помощ се освобождаваме от някои вредни вещества. Но, когато тялото образува прекомерно много слуз, това не е добре за здравето. Особено вредна е слузта, която остава в червата. Там тя е пречка за ефективността на храносмилателните процеси. Ако консумирате прекалено много образуващи слуз храни (мляко, млечни произведения и глутен), тогава, с течение на времето, излишната слуз започва да се „утаява“ не там, където и е мястото. Излишната слуз обикновено се появява под формата на симптоми на кашлица, храчки и хрема. И какво правим в този случай? Ние заглушаваме тези симптоми, като слагаме например капки за нос, които не позволяват на лимфата да изчисти слузта по естествен начин.

Как се прави напитката за изчистване на слуз по рецептата на Виктория Мерет?

Ще са ви нужни следните съставки:

– Лимон – 1 брой
– Корен от хрян – парче от около 1х1 см
– Мед – 2 с.л. лъжици
– Преварена вода – 3 чаши

Технология за приготвяне:

1. Вземете лимона и хряна , измийте ги и ги обелете.

2. Нарежете лимона на 4 части, сложете го в блендер, добавете към него и готовия хрян.

3. Налейте топла вода, добавете мед.

4. Накълцайте и разбийте в блендера за около 20 секунди.

5. Прецедете.

Препоръчително е да изпиете половин чаша веднага (докато напитката е все още топла). Оставете останалата напитка и по-късно разредете с още малко с гореща вода.

Приемайте този „разтворител на слуз“ по желание, поне половин час преди хранене. По-голям ефект може да се постигне сутрин (около 20 минути преди да пиете сок или чай) и вечер преди хранене.

Препоръчително е напитката да се пприема непрекъснато, през ден, в продължение на един месец. След това се прави почивка за 14 дни и курсът на лечение може да се повтори.

Напитката има добър вкус и работи ефективно.

Внимание! Ако хрянът и лимонът са ви противопоказани и са причина за алергии или образуване на киселини, ако приема им образува киселини, тогава не бива да се възползвате от рецептата.

Източник: ayzdorov.ru

царски билки детоксин
Царски билки Детоксин за пречистване на организма!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *