Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Раздразнени черва: ефективна рецепта от лечителя Кородецки

В червата се извършва обработката на храната. Този процес започва в стомаха, но в него участват, макар и не пряко, черният дроб, жлъчния мехур и дебелото черво

червата
Лесен метод за прочистване на червата у дома

 Стомашно-чревният тракт е една от най-натоварените системи в човешкото тяло. От нея зависи работата и на имунната система. И не на последно място – стомахът е вторият мозък на човека. Затова неговото здраве или влошена работа оказват влияние и на нашите емоции.

Александър Владимирович Кородецки, известен петербургски фитотерапевт и лечител, предлага една ефективна рецепта за прочистване на червата. Кородецки е роден през 1961 г. в Ленинград. След като завършва с отличие един от техническите университети, той работи в лаборатория, която се занимава основно с физика. Всичко се подрежда доста добре в живота му. Но негов близък се разболява много сериозно. Диагнозата е разочароваща – артрит на колянните стави. Болестта прогресира. И Александър, оставяйки защитата на докторската си дисертация по физика, започва да изучава народната медицина и начините, по които тя лекува.

Александър Кородецки

Така съдбата му беше предопределена. Около година, под ръководството на селски билкар, той изучава тайните на билколечението. Негови рецепти са включени в няколко книги, които са издадени и в България.

Синдром на раздразнените черва, хроничен запек, висока чревна пропускливост – мнозина страдат от такива проблеми с храносмилателната система

Те не са сезонни и измъчват потърпевшите през цялата година. По времето, когато два сезона се сменят, тези проблеми се обострят.

За да изпълнява по-добре функциите, които са му отредени, дебелото черво има нужда от поддръжка на нормалното му състояние. Рецепта на Александър Кородецки ще помогне за това.

Напълно възможно е да прочистите дебелото черво и да премахнете дискомфорта у дома. Процесът на детоксикация може да завърши за един уикенд, като се използват натурални продукти.

Как да прочистите червата и най-вече – дебелото черво с ябълка, морска сол, джинджифил и лимон – съвет от лечителя Кородецки

Приготвянето на напитка за прочистване на дебелото черво е просто:

1. Вземете тенджера, чаша и лъжица.

2. Леко загрейте 100 мл. вода в тенджерата.

3. Сипете малко хладка вода в чашата, добавете половин чаена лъжичка морска сол и разбъркайте. Количеството на водата е колкото да се разтвори предварително морската сол.

4. Добавете към сместа чаена лъжичка пресен и настърган джинджифил и дръжте на котлона, докато не стане готов джинджифила. След това добавете половин чаша натурален ябълков сок, сока на половин лимон и разбъркайте.

Тази напитка се препоръчва да се консумира три пъти на ден – сутрин на гладно, по обяд преди хранене и следобед. В същото време е важно да се обърне внимание на храненето и диетата. За обяд е по-добре да се яде лека и пълноценна храна – задушени зеленчуци, риба, постно пилешко месо. През деня трябва да изпиете поне 6 чаши вода със стайна температура, като до 17.00 часа можете да намалите количеството течност, което консумирате.

Морската сол помага на тялото да се отърве от токсините по-бързо и да се подобри функционирането на храносмилателната система. Ябълката, джинджифилът и лимонът стимулират дебелото черво, предпазват го от вредните токсини и предотвратяват подуването на корема.

Този метод за почистване на дебелото черво е безопасен и ефективен, но е необходима консултация с лекар, ако се чувствате зле или сте алергични. Бременните жени не трябва да ползват тази напитката, както и кърмачките. Сместа се приема, докато не се усети пълно изпразване на червата. Обикновено това се случва за около 3-4 дни, през които редовно се прилага този метод.

Източник: ayzdorov.ru

Изглед на опаковката на продукта Витамини 24/7 Витамин D3, селен, цинк и витамин С
За силен имунитет: Витамин D3, селен, цинк и витамин С

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *